Esteu aquí

Com ens agrada el diumenge de Festa Major, demà més!

Una tarda que també ha vingut carregada de propostes per gaudir en família.

Tallers de circ a la pl. de Pau Casals

diumenge, 30 setembre, 2018 - 22:00

La tarda de diumenge ha començat al Teatre Modern i és que amb Festa Major es dona el tret de sortida de la temporada d’arts escèniques. Es pot fer broma de tot? Aquesta ha estat la premissa de l’obra Mala broma, un text intel·ligent, on res és el que sembla i que ha fet uns girs inesperats deixant el públic descol·locat.

D’una banda, a la plaça de Louis Braille, la Cia. Niñas del Mago ens han ofert un espectacle ple d'il·lusions i màgia maridat amb mim i clown. Un espectacle del que ha gaudit tota la família. 

De l’altra,  als jardins del Cementiri Vell ha tingut lloc La Fira de la Palmira, on les famílies del barri han pogut gaudir d’una tarda de jocs artístics plens de color, els Colors de Monstre i la Punk Cinema Caravana de la companyia Tombs Creatius. Els més petits de la casa han participat d’una pintura col·lectiva dibuixant les famílies del barri per començar a donar la benvinguda al nou Centre Cívic Palmira Domènech al barri. Els resultats la pintura coral ha estat tan interessant que de ben segur es mostrarà quan s’inauguri l’equipament. Ha estat una oportunitat perquè el barri comenci a conèixer els primers detalls de com serà el centre.

I el foc i la percussió no poden faltar tampoc entre els més petits. Al Correfoc Infantil, la Colla Jove i la Colla Infantil de Diables del Prat han posat en marxa un festa del foc, en aquest cas i a diferència d’altres anys, ha sortit de la plaça de la Vila, fent valer la seva flama pels carrers de la ciutat.

I pels més joves el ritme es trobava avui a la  segona edició de la Nit de Música Urbana! Proyecto Toyiyo, Nervio Puro, Jeebli i Lauren Nine han marcat el ritme al barri de Sant Cosme.

I pel que fa a la música, la Banda de la Unió Filharmònica del Prat ha recuperat el pati de l’Artesà pel seu tradicional concert de Festa Major. En aquesta ocasió han interpretat un repertori divers, Game Over amb versions de músiques de vídeojocs i pel·lícules ben conegudes per tots els assistents. La Coral Lo Llobregat del les Flors, per la seva banda, ha ofert el concet al Cèntric Espai Cultural acompanyada per la  Coral Preludi dels Amics de la Unesco. El concert ha acabat amb la cantada conjunta de la Sardana de la Festa Major.  

Totes les dècades, tots els estils, des dels 50 fins avui, des de pasdobles a ska passant per rumba, rock i la música més actual i ballable no han faltat al ball amb l'Orquestra Aquarium al Centre Cívic Jardins de la Pau.

I ja a darrera hora de la tarda, les Músiques al Parc ens han deixat una petita joia amb el concert de Maria Arnal i Marcel Bagés. Un repàs del seu darrer àlbum 45 cerebros y 1 corazón que ha fet gaudir a tot el públic. La nit segueix al Fondo d'en Peixo amb Dr. Calypso i les sessions de Martin Motrofunk DJ.

Guardeu forces que demà encara queda més Festa! 

 


Compartir

Noticies relacionades

divendres, 9 desembre, 2022 - 14:00

Una setmana per a la indisciplina

El festival Indisciplinats brota la ciutat de males herbes

dilluns, 5 desembre, 2022 - 10:00

El Prat ocult estrena nova web elprat.cat/elpratocult

Posem a l’abast d’un clic la història del Prat d’una manera lúdica i divertida

divendres, 2 desembre, 2022 - 13:45

Finalitza l’exposició “Encreuaments. L’evolució demogràfica del Prat”

Més 3000 persones han visitat l’exposició que analitza l’evolució demogràfica...