Esteu aquí

Clou la IXa edició de les Ciutats Defensores del Drets Humans

Es poden veure enregistrades les ponències dels defensors i defensores que s’han dut a terme al Prat

Hayat Rguibi i Sunitha Krishnan, dues de les defensores dels drets humans que han visitat el Prat.

dijous, 17 octubre, 2019 - 13:15

Ahir, dimecres, va finalitzar la IX edició de les Jornades Ciutats Defensores dels Drets Humans. Aquest any, a la nostra ciutat hem comptat amb la participació de quatre activistes, que ens han apropat a situacions tant compromeses com la prostitució, la violència i la tracta de persones a l’Índia, amb la Sunitha Krishnan; situacions de vulneració dels drets humans, molt especialment el de la llibertat d’expressió de la població sahrauí, al territoris ocupats del Sàhara Occidental, amb la Hayat Rguibi; també hem pogut comprovar altres vulneracions en les quals el teatre social i el hip hop representen una eina molt eficaç en la denúncia de la violació d’aquests drets a través de l’art, com és el cas de la Magaly Castillo, de Nicaragua, i el Samuel Vàsquez, del Salvador.

Conscienciació del jovent de la ciutat

Al Prat s’han desenvolupat, durant aquests dies, activitats adreçades principalment a l'alumnat de secundària i batxillerat i altres obertes a la ciutadania en general. Totes elles han estat una oportunitat única de conèixer aquestes situacions, a partir d’experiències en primera persona, que transmeten no només continguts, sinó també emocions que generen una gran empatia, que contribueix a entendre com de gran és el problema, a nivell mundial.

Per tal de donar més difusió a aquestes activitats i facilitar l’accés a aquelles persones que no hi han pogut participar, s'han enregistrat en vídeo  aquestes xerrades i col·loquis i podran ser consultades a través d'aquest enllaç.
 

Compartir

Noticies relacionades

dissabte, 18 gener, 2020 - 11:15

La campanya contra el càncer infantil del Motoclub Potablava recapta més de 21.000 euros

El passat mes d’agost, el Motoclub Potablava va llençar una campanya motera contra el càncer infa...

dijous, 16 gener, 2020 - 13:15

Activitat per a joves amb motiu del Dia de la Mediació

Al Prat se celebrarà amb un teatre-fòrum per a joves sobre gestió de conflictes

dimecres, 15 gener, 2020 - 12:45

Activitats per celebrar l’any nou xinès al Prat

Tallers de decoració amb paper retallat, cal·ligrafia xinesa, música i contes...