Esteu aquí

Classe del Servei de Mediació de l’Ajuntament a l’alumnat d’un grau superior en Integració

A través d’un role play es van ensenyar els circuits d’intervenció dels serveis de mediació ciutadana i reparadora

dimecres, 11 març, 2020 - 11:30

El passat dimecres 4 de març, a les Cases d’en Puig, el Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària de l’Ajuntament del Prat va acollir a l’alumnat del cicle formatiu de grau superior en Integració de l’Institut La Bastida, de Santa Coloma de Gramenet. L’alumnat està cursant una assignatura sobre mediació comunitària i volien aprendre com funciona el Servei de Mediació a la nostra ciutat. 

En dues sessions, una al matí i una a la tarda, l’alumnat de Santa Coloma va poder conèixer el Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària i el programa de Mediació Reparadora. 

La classe magistral es va dur a terme mitjançant l’escenificació d’un cas gestionat pel Servei de Mediació. A partir d’aquest role play es va donar lloc a un diàleg participatiu sobre què es fa des dels serveis, els diferents circuits i característiques de cadascun d’ells i els principis de la mediació.

Més informació 

El Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària és gratuït i aborda tota mena de conflictes relacionats amb la convivència quotidiana dins del municipi. S'ubica a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) i s'hi pot contactar presencialment, a través del tel. 93 379 0050 (ext. 5600) o del correu mediacio@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...
-banner_ajuts-485x475px.jpg

dijous, 6 maig, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament de l’ajut per les activitats d’estiu 2021

Algunes entitats tornaran a oferir el servei d’acollida