Esteu aquí

Cinema i música: el cinema de Josep Rocamora per Arnau Pascual

dimarts, 29 juny, 2021 - 17:15

El dimecres 30 de juny donem el tret de sortida al Cinema i Música!  Enguany amb un cicle de pel·lícules del fons de cinema amateur del Prat que es conserva a l’Arxiu Municipal, que acompanyaran diversos músics de la ciutat amb la creació d’una banda sonora.

La primera sessió estarà dedicada al cinema de Josep Rocamora i l’Arnau Pascual, trombó i bateria, l’acompanyarà amb música de la seva pròpia creació.

Fermí Marimón, reconegut director i productor cinematogràfic pratenc i, a més,  un dels cineastes de qui podrem veure les seves pel·lícules durant el cicle, ha escrit unes paraules sobre els directors que conformen el cicle d’aquest estiu. En aquest cas, sobre Josep Rocamora, ens explica:

“Les pel·lícules d'en Rocamora tracten temes eminentment socials. Ell era viatjant de comerç i coneixia bé els problemes quotidians més punyents: la filla de setze anys que decideix marxar de casa, una dona que té relacions extra matrimonials i es veu complicada en un crim, una parella que busca pis inútilment i la tal vegada més avançada al temps, Mònica, una jove independent que vol viure la seva vida sense lligams, és a dir, el tema de l’alliberament de la dona…Intèrprets: Àngela Jové, Ignasi Boixadera, Alfredo García, Imma Pugès, Rosa Ibern i Josep Rocamora fill.”

Us esperem el dimecres a les 22h! Aquí podeu reservar les vostres entrades: https://elprat.koobin.cat/arnaupascual

Compartir

Noticies relacionades

dissabte, 21 maig, 2022 - 12:30

Cos en moviment, molt més que dansa

El grup de participants finalitza el procés d'enguany amb l'acompanyament de...

dijous, 19 maig, 2022 - 16:30

El "metal" pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig

Amb l’escriptor Salva Rubio i les bandes Motörhits i Decade of Aggression

dimecres, 18 maig, 2022 - 12:00

'La Cocina de mi Vecina' inicia un nou grup de pràctica els dimarts al matí

L'espai veïnal d'intercanvi de receptes i sabers culinaris us convida a la...