Esteu aquí

Cinema i música: el cinema de Josep Rocamora per Arnau Pascual

dimarts, 29 juny, 2021 - 17:15

El dimecres 30 de juny donem el tret de sortida al Cinema i Música!  Enguany amb un cicle de pel·lícules del fons de cinema amateur del Prat que es conserva a l’Arxiu Municipal, que acompanyaran diversos músics de la ciutat amb la creació d’una banda sonora.

La primera sessió estarà dedicada al cinema de Josep Rocamora i l’Arnau Pascual, trombó i bateria, l’acompanyarà amb música de la seva pròpia creació.

Fermí Marimón, reconegut director i productor cinematogràfic pratenc i, a més,  un dels cineastes de qui podrem veure les seves pel·lícules durant el cicle, ha escrit unes paraules sobre els directors que conformen el cicle d’aquest estiu. En aquest cas, sobre Josep Rocamora, ens explica:

“Les pel·lícules d'en Rocamora tracten temes eminentment socials. Ell era viatjant de comerç i coneixia bé els problemes quotidians més punyents: la filla de setze anys que decideix marxar de casa, una dona que té relacions extra matrimonials i es veu complicada en un crim, una parella que busca pis inútilment i la tal vegada més avançada al temps, Mònica, una jove independent que vol viure la seva vida sense lligams, és a dir, el tema de l’alliberament de la dona…Intèrprets: Àngela Jové, Ignasi Boixadera, Alfredo García, Imma Pugès, Rosa Ibern i Josep Rocamora fill.”

Us esperem el dimecres a les 22h! Aquí podeu reservar les vostres entrades: https://elprat.koobin.cat/arnaupascual

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 16 setembre, 2021 - 10:00

Inici inscripcions de la nova temporada d’activitats

La Biblioteca Antonio Martín enceta a la tardor un nou cicle d'activitats i...

dijous, 16 setembre, 2021 - 09:30

IntersECCions celebra els seus cinc anys amb una publicació

S'ha presentat i fet publica en motiu de la lliçó inaugural del curs

dimecres, 15 setembre, 2021 - 15:00

Presentem la selecció d'artesanes i tallers que formaran part de L’Aparador de Festa Major 2021

Les inscripcions als tallers de L'Aparador estaran disponibles a partir del...