Esteu aquí

Cinc empreses del Prat obtenen un distintiu de turisme responsable

El nostre municipi és, juntament amb Gavà, el que té més diplomes de la comarca

Representants de les empreses distingides, amb el conseller de Turisme del Baix Llobregat, el regidor pratenc Juan Pedro Pérez Castro (al mig).

dijous, 15 març, 2018 - 12:00

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona han lliurat el distintiu de Compromís per la sostenibilitat Biosphere a 245 empreses de la demarcació de Barcelona, de les quals 5 es troben al Prat. El nostre municipi és, juntament amb Gavà, el que té més distintius al Baix Llobregat.

Les empreses i entitats guardonades del Prat són el Centre Esplai Alberg, el Centre Municipal de Vela, el Chiringuito El Calamar, l’Oficina de Turisme de Can Camins i la platja del Prat. També ha obtingut el certificat el Consorci de Protecció i Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, del qual en forma part l'Ajuntament del Prat i altres municipis del delta.

Els distintius es van lliurar aquest dimecres, 14 de març, a la Llotja de Mar de Barcelona.  La comarca del Baix Llobregat va estar representada pel Conseller de Turisme, el regidor pratenc Juan Pedro Pérez Castro. 

La Certificació Biosphere se sustenta en un dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Nacions Unides integrats en l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible i les recomanacions que emanen de la Carta Mundial del Turisme Sostenible + 20 impulsada per l’ONU. El Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics i té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística, públics i privats.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat manté la seva ferma aposta per la sostenibilitat turística amb la implantació del programa Biosphere, amb l’objectiu d’estendre’l a 30 empreses de la comarca durant el 2018.

Compartir

Noticies relacionades

Els Espais Naturals del Riu

dijous, 26 novembre, 2020 - 13:45

Tornen les visites guiades als Espais Naturals del Delta del Llobregat amb noves dates i propostes

Aquest cap de setmana es reprèn el cicle després d’una breu aturada a causa...
Camp de Carxofa Prat

dimecres, 18 novembre, 2020 - 09:15

Tret de sortida a la temporada de Carxofa Prat

Ja es poden trobar els primers exemplars d’aquesta emblemàtica hortalissa

dimecres, 14 octubre, 2020 - 12:00

Es reprenen les visites guiades als espais naturals i agrícoles del Delta

Cada cap de setmana s’ofereix l’oportunitat de descobrir alguns dels indrets...