Esteu aquí

Centre Esplai acull 300 monitors i monitores en la inauguració del curs de les entitats de lleure

Durant la trobada, feta aquest dissabte, la Fundació Catalana de l'Esplai va presentar la proposta educativa "Eureka!", que gira entorn la ciència i la tecnologia.

diumenge, 16 setembre, 2007 - 10:30

Dissabte passat es va donar el tret de sortida al curs dels esplais de la Federació Catalana de l'Esplai, entitat que aplega 111 esplais a tot Catalunya, amb  13.000 infants i joves.

Prop de 300 monitors i monitores es van reunir al tradicional "Movidic", la trobada que serveix per començar el curs i en la es va presentar la proposta educativa "Eureka! El plaer de l'esforç", que gira entorn la ciència i la tecnologia, i que serà l'eix de treball d'aquest curs en els més de 110 esplais d'arreu de Catalunya 

Aquest any, el "Movidic" s'ha celebrat per primer cop a Centre Esplai, l'equipament de la Fundació Catalana de l'Esplai té a la nostra ciutat.

La jornada també va servir per presentar les dades d'"Un estiu per a tothom!", la campanya d'activitats d'estiu de la Fundació Catalana de l'Esplai, que aquest any ha organitzat més de 250 activitats per a 50.000 infants i joves de tot Catalunya.

La Federació Catalana de l'Esplai és l'entitat de la Fundació Catalana de l'Esplai que aplega en total 111 esplais, amb 13.000 infants i 1.400 monitors i monitores.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...