Esteu aquí

Celebrada la sessió de participació ciutadana sobre la reforma de les pistes poliesportives de la plaça de la Granja Colomines

L’objectiu ha estat de presentar i debatre el projecte de reforma integral de les pistes poliesportives d’aquest indret així com recollir les opinions del veïnat.

Procés participatiu La granja

dijous, 4 juliol, 2024 - 14:15

Aquest dimarts s’ha dut a terme una sessió de participació ciutadana al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa per donar a conèixer el projecte de reforma de les pistes de la plaça de la Granja Colomines així com per recollir les impressions i comentaris dels i les assistents.

Darrerament, les pistes han patit un deteriorament significatiu amb el pas del temps, fet que ha motivat la necessitat d'una reforma integral. El projecte no només busca reparar i millorar les instal·lacions existents, sinó també ampliar els tipus d'usos de les pistes per incloure la possibilitat de practicar nous esports. Aquesta diversificació d'usos pretén fomentar una major participació de la ciutadania en les activitats esportives i recreatives.

S’espera que les obres en aquest espai comencin durant el primer semestre de 2025 i estiguin enllestides després de l’estiu del mateix any.

Compartir

Noticies relacionades

Neteja

dilluns, 15 juliol, 2024 - 10:00

Els Serveis de neteja i jardineria s’adapten amb l’arribada de les altes temperatures

L’objectiu és evitar els moments de més calor durant el dia. Com ja es va fer...
Bus L22 Bellvitge

dimecres, 10 juliol, 2024 - 11:30

L22 funcionarà durant el mes d’agost

La línia que connecta la nostra ciutat amb l’Hospital Universitari de...