Esteu aquí

Celebrada la I Jornada “Joves amb futur”

Jornada "Joves amb Futur", 2018

Imatge de la Jornada

dilluns, 25 juny, 2018 - 13:30

El 15 de juny passat es va celebrar la I Jornada "Joves amb Futur", un acte impulsat pels departaments d’Educació, Serveis Socials i el Pla d’Actuació Sant Cosme de l’Ajuntament del Prat, i el Servei Educatiu del Departament d’Ensenyament, en col·laboració amb SAÓ Prat.

Durant la trobada es van compartir algunes experiències viscudes i es va reflexionar sobre aquells aspectes que incideixen positivament a l’hora de cursar estudis postobligatoris. Es van mostrar als nois i noies de la ciutat diferents experiències de la mà dels mateixos protagonistes, que van explicar la seva trajectòria formativa i laboral, posant especial èmfasi en el voluntariat i el lleure com a mitjà d’iniciació a la vida professional.

La jornada va començar amb un joc de preguntes i respostes sobre les quatre persones referents; tot seguit, aquestes mateixes persones van explicar la seva experiència personal i, a continuació, es va obrir un torn obert de paraula.

Finalment, es va llegir el conte “El elefante encadenado”, de Jorge Bucay, que es va entregar a totes i tots els participants com a record de la trobada.

L’activitat es va organitzar en el marc del Projecte de suport a la postobligatòria i del Pla Educatiu d’Entorn de Sant Cosme.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 17 octubre, 2019 - 21:30

La Taula del Voluntariat ja treballa en la seva presència a la Mostra d’Entitats

Proposa commemorar el Dia Internacional del Voluntariat, el proper 5 de desembre

dijous, 17 octubre, 2019 - 13:15

Clou la IXa edició de les Ciutats Defensores del Drets Humans

Es poden veure enregistrades les ponències dels defensors i defensores que s...

dimecres, 16 octubre, 2019 - 10:00

El Prat es dota d'un Reglament de Participació Ciutadana

Estableix vies perquè la ciutadania pugui intervenir en les polítiques públiques