Esteu aquí

Celebrada la I Jornada “Joves amb futur”

Jornada "Joves amb Futur", 2018

Imatge de la Jornada

dilluns, 25 juny, 2018 - 13:30

El 15 de juny passat es va celebrar la I Jornada "Joves amb Futur", un acte impulsat pels departaments d’Educació, Serveis Socials i el Pla d’Actuació Sant Cosme de l’Ajuntament del Prat, i el Servei Educatiu del Departament d’Ensenyament, en col·laboració amb SAÓ Prat.

Durant la trobada es van compartir algunes experiències viscudes i es va reflexionar sobre aquells aspectes que incideixen positivament a l’hora de cursar estudis postobligatoris. Es van mostrar als nois i noies de la ciutat diferents experiències de la mà dels mateixos protagonistes, que van explicar la seva trajectòria formativa i laboral, posant especial èmfasi en el voluntariat i el lleure com a mitjà d’iniciació a la vida professional.

La jornada va començar amb un joc de preguntes i respostes sobre les quatre persones referents; tot seguit, aquestes mateixes persones van explicar la seva experiència personal i, a continuació, es va obrir un torn obert de paraula.

Finalment, es va llegir el conte “El elefante encadenado”, de Jorge Bucay, que es va entregar a totes i tots els participants com a record de la trobada.

L’activitat es va organitzar en el marc del Projecte de suport a la postobligatòria i del Pla Educatiu d’Entorn de Sant Cosme.

Compartir

Noticies relacionades

Curs acollida Nova Ciutadania

dijous, 2 desembre, 2021 - 10:30

L’Ajuntament posa en marxa un nou curs d’acollida de les persones migrades

L’Ajuntament del Prat ha iniciat un nou curs de coneixements de la societat catalana i el seu marc jurídic per un...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...