Esteu aquí

Celebrada la I Jornada “Joves amb futur”

Jornada "Joves amb Futur", 2018

Imatge de la Jornada

dilluns, 25 juny, 2018 - 13:30

El 15 de juny passat es va celebrar la I Jornada "Joves amb Futur", un acte impulsat pels departaments d’Educació, Serveis Socials i el Pla d’Actuació Sant Cosme de l’Ajuntament del Prat, i el Servei Educatiu del Departament d’Ensenyament, en col·laboració amb SAÓ Prat.

Durant la trobada es van compartir algunes experiències viscudes i es va reflexionar sobre aquells aspectes que incideixen positivament a l’hora de cursar estudis postobligatoris. Es van mostrar als nois i noies de la ciutat diferents experiències de la mà dels mateixos protagonistes, que van explicar la seva trajectòria formativa i laboral, posant especial èmfasi en el voluntariat i el lleure com a mitjà d’iniciació a la vida professional.

La jornada va començar amb un joc de preguntes i respostes sobre les quatre persones referents; tot seguit, aquestes mateixes persones van explicar la seva experiència personal i, a continuació, es va obrir un torn obert de paraula.

Finalment, es va llegir el conte “El elefante encadenado”, de Jorge Bucay, que es va entregar a totes i tots els participants com a record de la trobada.

L’activitat es va organitzar en el marc del Projecte de suport a la postobligatòria i del Pla Educatiu d’Entorn de Sant Cosme.

Compartir

Noticies relacionades

Relat de la Festa del Voluntariat, 2019

dimarts, 16 juliol, 2019 - 10:00

Les entitats de voluntariat avaluen la darrera edició de la festa del Voluntariat

El passat dimecres la Taula d’Entitats de Voluntariat es va reunir amb les tècniques municipals del programa d...
Pas de zebra del Prat

dimarts, 16 juliol, 2019 - 08:00

S’instal•len tres nous passos de vianants elevats a proposta dels pressupostos participatius

L’execució de les obres comportarà talls puntuals entre avui i el dilluns 22...

dijous, 11 juliol, 2019 - 11:45

Persones joves nouvingudes al Prat aprofiten l'estiu per millorar el seu català

Els i les participants en tallers d'iniciació a la llengua també visiten diversos espais i equipaments de la ciutat

Una quinzena de persones joves nouvingudes a la nostra ciutat,  de diverses nacionalitats, estan aprofitant aquest mes de juliol per participar en un taller d’iniciació a la llengua catalana. A més de les classes de llengua es fan activitats ...