Esteu aquí

Celebrada la 4a Festa del Voluntariat

En reconeixement de la tasca que fan cada any les persones voluntàries a la ciutat

dijous, 20 juny, 2019 - 13:15

El passat divendres 14 de juny es va celebrar la 4a Festa del Voluntariat del Prat. Durant l’organització de l’acte, les entitats de voluntariat i el Punt de Voluntariat es van posar d’acord per fer de la Festa un espai de reconeixement de la tasca que fan cada any les persones voluntàries a la ciutat i al mateix temps intentar acostar a la gent jove el voluntariat i els diferents projectes que tenen les entitats del Prat.

Conferència de Noemí Fuster

Després de la benvinguda institucional va tenir lloc la conferència de la Noemí Fuster on va posar en valor, d’una banda, la tasca de les persones voluntàries i de les entitats a l’hora d’engegar projectes que tenen com a finalitat ajudar a que el Prat sigui una ciutat més justa per a tothom, i d’una altra banda la comunicació com a eina de difusió dels diferents projectes de voluntariat. A més a més, va animar tothom, a través de la seva experiència, a participar de projectes de voluntariat internacional.

Testimonis de persones voluntàries

Tot seguit, els nois i les noies de l’AEIG Anton Vilà van proposar dues dinàmiques: una primera amb l’objectiu de comptar amb testimonis en primera persona de persones voluntàries per acabar creant un mosaic sobre què s'entèn per voluntariat, paraules com amor, estima, enriquiment, amistat, donar, rebre. A la segona dinàmica, a través de quatre activitats paral·leles, es va explicar a totes les persones interessades els diferents àmbits del voluntariat, i els projectes que hi ha al Prat.

Relatograma

L'acte va comptar amb la presència dels i les alumnes del curs sobre relatoria gràfica dut a terme per Núria Inés (Tinta Fina), que van plasmar en format relatograma diferents moments de la Festa.

Música i pica pica

Per acabar, el grup pratenc Solpops Versions va posar el ritme i la música que va acompanyar el pica pica de germanor i l’entrega de l’obsequi a les persones voluntàries.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 gener, 2022 - 11:30

Obertes les inscripcions del Taller Gran

En marxa a partir del 7 de febrer

dimarts, 18 gener, 2022 - 10:15

L’Ajuntament del Prat habilita punts d’impressió del certificat covid per lluitar contra la bretxa digital

L’Omisc, l’OIAS, els EBAS Marina i Ribera Baixa, els Centres Esportius...

divendres, 14 gener, 2022 - 11:00

"In-Sanctus?" visibilitza, a través de la fotografia, les violències que pateixen les dones

L'exposició amb les imatges del projecte guanyador de la beca de fotografia i...