Esteu aquí

Carretera de la Marina i Lleida tindran zona blava després de l'estiu

Per agilitar la rotació de vehicles, reduir el nombre dels que aparquen durant molt de temps i facilitar l'activitat comercial de les zones on s'implanta

dimecres, 27 juny, 2012 - 11:15

Després de l'estiu entraran en funcionament dues noves àrees de zona blava, a la Carretera de la Marina (unes 70 places) i al carrer Lleida (unes 40). Els horaris i les tarifes seran els mateixos que els existents: de 9 a 14h i de 17 a 20h, de dilluns a divendres i el dissabte al matí, a un preu de 0,90 € per hora, amb un màxim de tres hores.

Aquesta ampliació de la zona blava a dos nous sectors de la ciutat agilitzarà l'estacionament de rotació i, d'altra banda, en coincidir l'horari de zona blava amb la jornada laboral, facilitarà l'aparcament, tal com s'ha vingut comprovant en les zones blaus ja existents.

L'aplicació del sistema de zona blava en determinades zones de la ciutat aporta més mobilitat a l'aparcament de vehicles, una reducció del nombre dels que estan aparcats durant un llarg període de temps i facilita l'activitat comercial de les zones on s'aplica.

Més aparcament lliure
Coincidint amb la implantació dels nous sectors de zona blava es modifica l'estacionament als carrers Ciutat de l'Hospitalet, Josep Guilera i Molas, Joan Miró i carrer Girona, que passa a ser en bateria, en lloc de en línia. Amb aquest canvi es guanyen 60 places d'aparcament lliure.
També a l'av. Onze de Setembre es guanyaran altres 200 places, al costat mar, gràcies a la transformació d'un carril de circulació en aparcament.

Tot seguit podeu consultar un plànol explicatiu de tots aquests canvis.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 juliol, 2020 - 08:45

Comença la compensació dels títols de transport integrats no utilitzats durant l’estat d’alarma

Les persones que no han fet servir el seu títol des del 14 de març podran...
Fartets

dilluns, 29 juny, 2020 - 15:00

Fartets criats al Zoo s’alliberen en una bassa del delta del Llobregat

L’objectiu del pla de reintroducció és crear nuclis poblacionals de Fartets...
Aparcament bicicletes platja

dilluns, 29 juny, 2020 - 14:30

180 persones fan servir els nous aparcaments gratuïts i vigilats per a bicicletes de la platja del Prat en els seus primers 4 dies de funcionament

L’Ajuntament del Prat va posar en marxa aquests aparcaments dijous passat,...