Esteu aquí

Carretera de la Marina i Lleida tindran zona blava després de l'estiu

TEMES: Urbà

Per agilitar la rotació de vehicles, reduir el nombre dels que aparquen durant molt de temps i facilitar l'activitat comercial de les zones on s'implanta

dimecres, 27 juny, 2012 - 11:15

Després de l'estiu entraran en funcionament dues noves àrees de zona blava, a la Carretera de la Marina (unes 70 places) i al carrer Lleida (unes 40). Els horaris i les tarifes seran els mateixos que els existents: de 9 a 14h i de 17 a 20h, de dilluns a divendres i el dissabte al matí, a un preu de 0,90 € per hora, amb un màxim de tres hores.

Aquesta ampliació de la zona blava a dos nous sectors de la ciutat agilitzarà l'estacionament de rotació i, d'altra banda, en coincidir l'horari de zona blava amb la jornada laboral, facilitarà l'aparcament, tal com s'ha vingut comprovant en les zones blaus ja existents.

L'aplicació del sistema de zona blava en determinades zones de la ciutat aporta més mobilitat a l'aparcament de vehicles, una reducció del nombre dels que estan aparcats durant un llarg període de temps i facilita l'activitat comercial de les zones on s'aplica.

Més aparcament lliure
Coincidint amb la implantació dels nous sectors de zona blava es modifica l'estacionament als carrers Ciutat de l'Hospitalet, Josep Guilera i Molas, Joan Miró i carrer Girona, que passa a ser en bateria, en lloc de en línia. Amb aquest canvi es guanyen 60 places d'aparcament lliure.
També a l'av. Onze de Setembre es guanyaran altres 200 places, al costat mar, gràcies a la transformació d'un carril de circulació en aparcament.

Tot seguit podeu consultar un plànol explicatiu de tots aquests canvis.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 11 juny, 2019 - 08:30

La circulació d'autobusos per Verge de Montserrat es retarda al 14 de juny

La línia L78 mantindrà el recorregut actual i les línies 165 i 65 deixaran de...

divendres, 7 juny, 2019 - 13:00

El camí de la platja rep un premi per la seva qualitat com a espai públic esportiu

L'Associació Catalana de Gestors Esportius guardona l'Ajuntament del Prat

divendres, 7 juny, 2019 - 12:45

Aquest cap de setmana, campanya “Canvia de bossa, la de plàstic fa nosa”

El Salvador i el Prat treballen plegats per un món millor