Esteu aquí

Campanya a les xarxes amb motiu del dia de la donació d'òrgans

Enguany, amb el lema “Donar és estimar: la teva solidaritat ens dóna la vida”

divendres, 28 maig, 2021 - 15:00

El proper dimecres 2 de juny ALCER celebra el Dia Nacional del Donant d’Òrgans, un dia per tal de retre homenatge als donants i a les seves famílies, a més a més de sensibilitzar la societat a favor de la donació d’òrgans. El nostre país es manté com a líder mundial en la donació d’òrgans 29 anys consecutius gràcies al model de gestió i a la solidaridaritat de les persones.

Campanya a les xarxes socials

Fem una campanya en xarxes socials consistent en fer-se una foto amb una mascareta amb el missatge rotulat “donar és estimar” o bé amb una samarreta rotulada amb l’eslógan “donar és estimar” i penjar-ho a les xarxes socials amb el hastag hashtag #donaresamar. Un any més, “Donar és estimar” es el lema triat per celebrar el Dia Nacional del Donant d’Òrgans que se celebra el primer dimecres del mes de juny, el 2 de juny. És un dia en què totes les associacions de persones trasplantades retren homenatge als donants i les seves famílies en tot el territori nacional, a més a més de sensibilitzar la societat sobre la importància que té la donació d’òrgans per a les persones que es troben en llista d’espera per un trasplantament.

Avui en dia a Catalunya, hi ha més de 1000 persones en llista d’espera. Beatriz Silva, presidenta de Alcer Barcelona: “Aquest any 2021 la teva solidaritat és més important que mai, ja que gràcies al gest altruïsta de la donació d’òrgans, es poden salvar vides i millorar la qualitat de vida de les persones que necessiten un òrgan. Volem donar les gràcies per donar, per estimar, i per empatitzar, inclús durant la pandèmia, amb les persones amb malaltia renal”. El procés de donació i trasplantament un any després de l’inici de la pandèmia Ha passat més d’un any des que vam fer front al tsunami que va suposar la primera onada de la pandèmia de covid-19 per al programa de donació i trasplantament. Un any després tots els professionals estan intentant assolir un ritme d’activitat similar a l’any 2019, unint tots els esforços. Les notícies son possitives, però tot i amb això, necessitem la teva solidaridaritat i en això ens va la vida. El model de gestió i la solidaritat marquen la diferència El nostre pais porta 29 anys consecutius situat com a líder en donació i trasplantament amb 15 trasplantaments diaris.El prestigi mundial es basa en un sistema de model organitzactiu i també gràcies a la solidaritat de la gent. El dijous 3,  trobareu al mercat del Barri de Sant Cosme una taula informativa, de les 10 h a les 13.30 h

Úneix-te als reptes solidaris

Fes-te una foto amb una mascareta amb el rètol “donar és estimar” o bé amb una samarreta rotulada amb el lema “donar és estimar” i penja-ho a les xarxes socials amb el hashtag #donaresamar i etiqueta a Alcerbcn.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 18:15

El Prat es mobilitza per dir prou a les violències masclistes

Activitats fins a mitjans de desembre

divendres, 26 novembre, 2021 - 10:00

El Pla Local de Joventut del Prat, presentat a l’Infòrum 2021

L’Infòrum té com a objectiu generar un espai de debat per a professionals de...