Esteu aquí

Campanya de la Policia Local contra les distraccions al volant

TEMES: Urbà

Fer servir el telèfon mòbil, el GPS o altres elements pot distreure'ns mentre conduïm

dimarts, 13 març, 2012 - 10:33

Dins les campanyes coordinades, en aquest cas, a nivell estatal amb la Dirección General de Tràfico, la Policia Local del Prat està efectuant, entre els dies 12 al 18 de març, una campanya de control de les distraccions al volant.

Les distraccions durant la conducció constitueixen una de les principals causes d'accidentalitat. Particularment, l'ús inadequat del telèfon mòbil incrementa considerablement el risc d'accident, no només per la seva utilització incorrecta, sinó per la distracció del conductor/a.
 
Un altre dels elements tecnològics que es troben vinculats amb la distracció en la conducció són els dispositius GPS, els quals han augmentat de forma exponencial en el nostre país en els darrers anys. Els navegadors poden constituir una ajuda a la conducció però suposen, igualment, una important causa de distracció, ja que programar els navegadors mentre conduïm és una distracció que augmenta el risc de patir un accident.


 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 5 agost, 2019 - 09:15

Els dies 7, 8, 11 i 12 es farà tractament fitosanitari d'arbrat urbà

Les operacions es duran a terme en horari nocturn i l'objectiu és eliminar...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

Nova tongada d'asfaltatge de carrers durant l'estiu

Durant les properes setmanes, l'Ajuntament asfaltarà diversos trams de carrers a la ciutat, que durant els treballs quedaran tallats al trànsit: · Del dim...

dimecres, 31 juliol, 2019 - 08:45

L'Ajuntament instal·la dues taules per jugar a escacs al carrer

Properament col·locarà tres taules de ping-pong