Esteu aquí

Brodem el mercat!

El Centre Cívic Palmira Domènech i el Mercat Municipal han preparat aquesta iniciativa per donar la benvinguda a la primavera.

dimarts, 23 març, 2021 - 14:00

Arriba la primavera al Prat i la Palmira i el Mercat Municipal han preparat una proposta per celebrar-ho. Amb la iniciativa 'Brodem el mercat', us proposem fer una celebració conjunta de l'arribada del bon temps omplint de color el mercat entre totes, i amb una commemoració especial pel dia de Sant Jordi. Des d'aquesta mateixa setmana, i fins al dia de Sant Jordi, diferents grups treballaran materials i elements decoratius que ompliran de vida el mercat per la diada. Aquesta decoració es mantindrà fins al juny, concretament fins al dia de Sant Joan d'aquest mateix any.

Alguns dels grups ja han començat a treballar a la Palmira les seves obres artístiques. El grup de lectura i els grups de manualitats i de pintura de la Sala Gran Virtual ja han dedicat alguna de les seves sessions per decidir els elements que faran. Durant aquestes setmanes, aquests grups brodaran, pintaran, faran flors i pompons, i també seleccionaran textos que decoraran el passatge del mercat per commemorar el dia de Sant Jordi, que serà el dia que s'hi inauguri la decoració. També es dedicarà un parell de sessions de l'Èxit Educatiu a aquesta iniciativa i els joves aportaran també les seves creacions artístiques. No hi faltaran tampoc les famílies del barri que a la Tarda en família d'aquest dijous 25 crearan de les flors originals en cartolina amb diferents tècniques.

Us animeu a participar?

La proposta està oberta a la participació de totes les veïnes i veïns del Prat, i per això s'han creat dos videotutorials: un per fer els pompons de llana i les diferents propostes de flors decoratives, i l'altre per fer un tambor brodat i original amb la teva proposta per representar la primavera. Tota la informació i vídeos podeu trobar-la a la pàgina del projecte.

Per participar-hi, només heu d'enviar un correu electrònic a l'adreça ccpalmiradomenech@elprat.cat amb el vostre nom i cognoms, telèfon, i què us agradaria fer, i des d'avui mateix ja podeu passar per la Palmira a recollir els materials necessaris per fer volar la vostra imaginació i creativitat. Podeu escollir entre les diferents propostes o fer més d'una peça i així provar diferents tècniques. A més, la gent que hi participi tindrà l'oportunitat de seguir el procés en grup a les sessions virtuals que es faran els divendres amb Laura del Valle, la dinamitzadora del procés i artista que ha creat la proposta d'elements decoratius.

No dubteu en contactar a la Palmira per apuntar-vos o per fer qualsevol consulta a través del correu electrònic ccpalmiradomenech@elprat.cat o trucar al 934794535 de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 h i de 16 a 20.30 h. Estigueu atentes a les xarxes i al nostre butlletí per saber tots els detalls.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 12:00

“Les fosses comunes de la Guerra Civil: estat de la qüestió” amb l’arqueòleg pratenc Jordi Ramos

Aquesta activitat forma part del programa d’activitats vinculades a l...
Josep Mayol Colell, en rebre el Premi Ciutat del Prat l'any 2010.

dijous, 25 novembre, 2021 - 15:15

Mor Josep Mayol, pintor i dibuixant reconegut com a Premi Ciutat del Prat el 2010 i Fill Adoptiu des del 2017

"Mayol va contribuir a l’impuls al Prat de l’educació i la cultura, que avui...

dimarts, 23 novembre, 2021 - 10:00

Quilos X Llibres

El Gran Recapte d’aliments arriba a la Biblioteca Antonio Martín