Esteu aquí

Bon dia diumenge! La festa no para!

La festa no para i la colla de Diables del Prat i la de la Casa de Aragón s’han encarregat de recordar-nos-ho amb el soroll dels tambors i les traques.

diumenge, 30 setembre, 2018 - 14:15

Si estàveu dormint a les 8 del matí de ben segur que us han despertat per començar el diumenge de Festa Major. I és que a les 9 del matí ja estaven els gegants plantats a la plaça de la Vila i ha sigut, com ja és habitual, a dos quarts de dotze del matí que han començat la cercavila pels carrers de la ciutat en un dels actes on no s’hi pot faltar. Les colles locals i convidades, la de Sant Joan de Vilatorrada, Viladecans, Sant Cugat del Vallès, Argentona, BCN Casc Antic, Sant Just Desvern, Nou Barris, Sant Jaume de Barcelona, Montornès del Vallès i Collbató, han arribat al parc del Fondo d'en Peixo on, passada l'una del migdia, ha començat la ballada i el lliurament de recordatoris.

A les 12 ha començat, als Jardins de Torre Muntadas, l’indescriptible vermut Assajar és de covards organitzat pel Teatre Kaddish amb la col·laboració de la cia CasaReal. A cavall entre una lectura dramatitzada, un concert i una jam session actoral, la trobada no ha deixat indiferent ningú. 

I just a la mateixa hora a la plaça de la Vila començava la ballada de sardanes que anualment organitzen Amics de la Sardana i que com ja és tradició, acabava amb la Sardana de la Festa Major del Prat i La Santa Espina.

Mentre, al pati de l’Artesà començava a sonar la Big Band Prat de l'Associació Musical del Prat i la Big Band de l'Escola de Música de Canet. El públic ha pogut gaudir de temes dels Blues Brothers i de Glen Miller entre d'altres.

La plaça de Pau Casals a més de circ, avui acull un mercat molt especial. Des de les 11 del matí  creadors i creadores s’han instal·lat a  L’Aparador, el mercat d'autoedició, art i artesania de Festa Major. Fins a les 20 del vespre podrem trobar petites edicions gràfiques, fanzins, objectes d'art i artesania que difícilment veiem als circuits més comercials. Hem vist objectes artístics fets a mà d’allò més diversos; roba per a petits, objectes de decoració, bijuteria, petites peces d’art. Moltes opcions i molt variades per poder tafanejar una estona.  Recordeu que l’Aparador seguirà a la tarda amb diversos tallers gratuïts: un  d'scrapbooking amb l'Eva Marin a les 17.30 h i un per descobrir el ganxet a les 18 h.

També aprofitem per recordar-vos el  taller gratuït  de circ amb Kanaya Circ, que tindrà lloc a la mateixa plaça, de 18 a 20 hores. Plats xinesos, pilotes de malabars, slackline o diàbolos són alguns dels elements que trobareu en aquest espai familiar, obert a tothom que vulgui posar a prova les seves habilitats i seguir amb la festa.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 16 abril, 2019 - 14:00

Més de 6.200 persones trepitgen L’Artesà durant els dies de portes obertes

Al llarg de tres caps de setmana, més de 6.200 persones han descobert el Teatre L’Artesà amb les visites guiades, ...

dimarts, 16 abril, 2019 - 08:15

Afectació al trànsit i als autobusos de la processó de Divendres Sant

Entre les 18 h i la 1 h de Divendres Sant, 19 d'abril, se celebrarà una processó de Setmana Santa que tindrà afectació sob...