Esteu aquí

Avui, 17 de maig, és el Dia Internacional contra la LGBTIfòbia

TEMES: Persones,LGBTI

Coincidint que va ser en aquesta data que es va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals de l’organització mundial de la salut (OMS)

Persones participants a la formació del 8 de maig.

Persones participants a la formació del 8 de maig.

dimecres, 17 maig, 2017 - 12:15

Avui 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, coincidint que en aquesta data es va eliminar l’homosexualitat de la llista de malalties mentals de l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

El 8 de maig l’Ajuntament del Prat va fer una sessió formativa adreçada a personal municipal i cossos de seguretat per formar-los sobre la LGTBIfòbia i com abordar tota mena de situacions relacionades amb l’odi a la diversitat sexual i de gènere. La sessió va anar a càrrec de l’Observatori contra la LGTBifòbia.

Des de fa un any està activa l’adreça electrònica lgbti@elprat.cat i un apartat al web municipal on hi figuren els serveis i recursos existents al Prat i a fora relacionats amb aquesta qüestió.

Sensibilització als instituts

L’Ajuntament del Prat fa anys que incorpora la diversitat sexual i de gènere en els àmbits educatius de sensibilització en clau de gènere i d’educació per a la salut a les activitats portades a terme a dins dels centres escolars. Enguany

s’ha donat un pas més i s’ha creat una acció específica de  diversitat sexual i de gènere adreçada a 3r d’ESO i que estan realitzant 90 alumnes. 

L’Ajuntament treballa per implementar un Pla local de polítiques de diversitat sexual i de gènere i, a més, recentment s’ha creat l’associació LGTB Violeta a la nostra ciutat, que atén els dimarts, de 18 a 20 h, a les Cases d’en Puig.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 22 juny, 2021 - 14:30

Activitats per commemorar el Dia per l’Alliberament LGTBI

Se celebrarà com cada any, el 28 de juny.