Esteu aquí

Augmenta un 13% el cartró comercial que es recull amb el servei municipal de porta a porta

És un reflex de la millora de la situació econòmica

dijous, 15 febrer, 2018 - 08:45

L’Ajuntament disposa d’un servei de recollida porta a porta del cartró comercial que es genera als principals eixos de comerç de la ciutat. En aquests carrers es concentra el 40% de l’activitat comercial de la ciutat i es genera gran quantitat de cartró. Gràcies a aquest servei i amb la col·laboració de totes les persones comerciants, s’evita que se saturin els contenidors de recollida de paper i cartró domiciliari.  

L’any 2017 la fracció de cartró comercial va augmentar un 13% respecte de l’any anterior i va consolidar l’augment dels darrers anys. Cal destacar que el residu comercial és un indicador del comportament de l’economia i, si bé, amb la crisi es va reduir molt significativament la generació del cartró comercial, ara comença a situar-nos en les dades d’abans de la crisi econòmica. 

Col·laboració ciutadana

En la recollida de residus és molt important la col·laboració de tothom i, en el cas de la recollida de cartró comercial, és primordial que es deixi el cartró ben plegat, a la façana de la botiga, entre les 13.30 i les 14 h. Els cartrons abandonats a la via pública o al costat dels contenidors ocasionen molèsties de convivència i suposen una despesa econòmica afegida per a l’Ajuntament, que destina un equip de repàs de desbordaments en horari de matí, tarda i nit.

Compartir

Noticies relacionades

Arbre

dimarts, 26 octubre, 2021 - 09:45

Comença la renovació d’arbrat de la ciutat per la tardor i hivern

Aquesta campanya té l’objectiu de revisar, tractar i plantar nous arbres de...
Carrer Ferran Puig

dimarts, 26 octubre, 2021 - 07:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participen han d’utilitzar unes bosses gratuïtes per les...
Espigolada

divendres, 22 octubre, 2021 - 12:30

Èxit de participació a l’espigolada popular

Gairebé una vintena de persones han participat a una de les primeres...