Esteu aquí

Arriba una nova edició de la Festa del Prat Solidari

Serà aquest dissabte 10 de juny a la plaça de Catalunya i posarà fi a les 24es Jornades del Prat Solidari

Festa del Prat Solidari.

dimarts, 6 juny, 2017 - 11:15

Aquest dissabte 10 de juny, a partir de les 18 h a la plaça de Catalunya, es durà a terme una nova edició de la Festa del Prat Solidari, un aplec que serà l’acte de cloenda de les 24es Jornades del Prat Solidari i que servirà també per conèixer de primera mà les tasques de les diferents associacions de la ciutat en temes de solidaritat i cooperació.

Enguany, el projecte “Suport a les persones refugiades. Assistència legal i estada digna en espera a les persones refugiades a Grècia”, de Stop Mare Nostrum, és el projecte que la Comissió el Prat Solidari ha escollit com a referent de les Jornades El Prat Solidari.

Activitats per a tothom

A la jornada es faran una sèrie d’activitats on tothom podrà gaudir d’una bona estona, des dels més petits fins als més grans. Per als infants es faran jocs a cegues amb instruments, organitzats per la Fundació Ramon Martí Bonet. També hi haurà un cantacontes a càrrec de l’Associació Salvadoreña de Catalunya, així com activitats que tractaran temes de comerç just, que duran a terme les associacions SETEM i El Prat amb el Sàhara. 

Música, ball i gastronomia 

La festa estarà amenitzada per diferents grups musicals. Aziza Brahim portarà des del Sàhara una barreja de rock, funk i soul amb les músiques tradicionals de la seva terra. The Gospel Prat Project, Carena i Sittar Green seran les altres propostes musicals.

Per completar la Festa del Prat Solidari hi haurà una mostra gastronòmica os es podran tastar plats de diferents països.  

Compartir

Noticies relacionades

DigiGresca

dimecres, 20 octubre, 2021 - 12:45

Tret de sortida a la Digigresca, per commemorar el Dia Internacional de la Persona Voluntària

Un projecte creat per joves amb l’objectiu d’apropar-los al Voluntariat

dimarts, 19 octubre, 2021 - 14:15

El pessebre de la plaça de la Vila ja té data d’inauguració

El passat mes juliol va ser el tret de sortida als treballs per començar a elaborar el pessebre de la plaça de Vila d’enguany. Ara a l’octubre...

dimarts, 19 octubre, 2021 - 11:45

L'Ajuntament desplega diverses accions per reactivar la pràctica esportiva entre la població

La campanya municipal “Sortiu i disfruteu” anima la gent del Prat a fer...