Esteu aquí

Arriba l’Spring Festival al Prat

Els diferents centres educatius i culturals impulsors d'aquesta iniciativa conviden a la participació de la ciutat

dilluns, 10 maig, 2021 - 10:00

El 17 de maig arriba l’Spring Festival al Prat. Un esdeveniment participatiu que implica a tots els centres educatius i equipaments culturals que formen part del projecte auxiliars de conversa d’Interseccions, i que vol apropar l’anglès al conjunt de la ciutadania fent visible la feina feta aquest curs.

Durant els quatre dies que durarà aquesta iniciativa, del 17 al 20 de maig, es proposarà un conjunt d’activitats en forma de reptes que es podran trobar en una plataforma virtual.

Des dels centres educatius i equipaments culturals implicats es treballarà amb l’alumnat en la resolució d’aquestes activitats per tal de superar un seguit de reptes, a partir de les quals obtindran diferents pistes i indicacions que serán necessàries per la participació en una acció final sorpresa en la cloenda del Festival.

Col·laboració, creativitat i ciutat

Aquest festival és fruit del treball col·laboratiu entre 24 comunitats educatives i culturals del Prat. L’equip d’auxiliars de conversa, l’equip docent i l’alumnat de cada comunitat han el·laborat conjuntament activitats ben diverses.

Endevinalles, jocs d’estratègia, coreografies, receptes de cuina, jocs de preguntes... totes elles en llengua anglesa, omplen aquest festival d’activitats amb un caire lúdic i participatiu, afavorint l’ús de l’anglès i la millora de les competències orals de l’alumnat i la ciutadania en general.

El programa recupera així un festival que va celebrar la seva 1ª edició el curs 2018-2019 a la plaça de Catalunya amb una jornada on pratencs i pratenques van poder gaudir d’activitats dinamitzades per l’alumnat, i que el curs passat es va haver de suspendre degut a l’emergència sanitària.

Participa a #springfestivalprat

Si voleu passar una bona estona i posar a prova el vostre enginy, hi podreu participar a la plataforma virtual del 17 al 20 de maig a través d’aquest enllaç.

Volem veure les vostres fotos i vídeos al hashtag #springfestivalprat.

Compartir

Noticies relacionades

Acomiadem fins al curs vinent el projecte en xarxa 'La ciència del vol'!

dimecres, 28 juliol, 2021 - 12:30

Acomiadem fins al curs vinent el projecte en xarxa 'La ciència del vol'!

El procés 'Imaginem El Prat del futur!' tornarà a l'octubre amb una exposició...

dimecres, 28 juliol, 2021 - 11:00

El Fòrum de les ciutats amb el Consell de Formació Professional denuncia la manca de places per al curs 2021-2022.

El Fòrum de ciutats amb Consell de la Formació Professional està conformat...
 piromusical_festa_major.jpg

dimecres, 28 juliol, 2021 - 10:30

La Festa Major es prepara adaptada a la pandèmia

Ajuntament i entitats treballem en una Festa Major diferent, ajustada a les...