Esteu aquí

1a edició de l’Spring Festival

Una iniciativa per fomentar la llengua anglesa a la ciutat

diumenge, 28 abril, 2019 - 13:15

L’anglès s’ha fet present al Prat amb la 1a edició de l’Spring Festival, una jornada celebrada el dissabte 27 d’abril a la plaça de Catalunya en la qual l’alumnat de primària, secundària i postobligatòria de diferents centres educatius de la ciutat han mostrat i compartit amb la ciutadania els projectes realitzats durant el curs 2018-2019 entorn la llengua anglesa.

Aquest projecte ha estat fruit d’un any de treball en xarxa entre centres i entitats educatives, equipaments culturals i famílies, dins del programa IntersECCions, amb l’objectiu d’incorporar totes les veus i mirades possibles al voltant del foment de la llengua anglesa a la ciutat. Hi han participat 10 centres de primària i 4 instituts.

Ha estat una jornada festiva, amb un gran èxit de participació, dinamitzada pels auxiliars de conversa i pel propi alumnat, en la qual infants i adults han pogut gaudir de diverses activitats. Les diferents propostes s’han emplaçat en diversos estands. També s’ha comptat amb una zona d’espai lliure per la pràctica esportiva i un escenari.

Les propostes pel matí del dissabte van ser les de Fingerprint (Escola Galileo Galilei), Mystery Solving Game (Escola Salvador Dalí), Agro Pictionary (Institut Les Salines), Robotics (Escola St. Jaume), Scavenger Hunt (Escola Ramon Llull), Robotics Challenge i Stop Motion (English Workshops), Snakes & Ladders (Escola Charles Darwin), Storytelling (Language Assistants), Concert Mad About Music (Institut Salvador Dalí), Trailer i Coreografia Alladin (Escola del Parc), Combo Show (Escola d’Arts en viu) i Baseball (Escola Josep Tarradellas).

Per la tarda vam poder gaudir de les propostes de Radio BM (Escola Bernat Metge), Speed Dating (Institut Illa dels Banyols), Tea Time (Escola Oficial d’Idiomes), Typhoon Game (Escola Joan Maragall), Bookmarks (Escola Jacint Verdaguer), Dreamcatcher Workshop (CFA Terra Baixa), Music Quiz (Institut Ribera Baixa), Storytelling (Language Assitants), Sketch “Élite” (Institut Salvador Dalí), Party Dance (English Workshops) i Sport Competition (Englih Workshops).

El balanç de la jornada és completament positiu, amb centenars de persones que van anar passant al llarg del dia i amb gran implicació de moltes persones de la ciutat que ho van fer possible. També, la imatge del festival va ser realitzada de forma participativa entre l’alumnat cicle mitjà de les escoles de primària i el disseny del cartell el va fer l’alumnat dels centres de secundària que participen en el projecte.

A continuació, compartim el vídeo que ha fet el Prat TV sobre la jornada i també teniu disponibles les fotografies del Spring Festival 2019

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 27 gener, 2023 - 14:15

Helena Maleno, convidada del primer programa de l’any del Girem el món

La temàtica del programa va ser el racisme i la vulneració de Drets Humans a...

divendres, 27 gener, 2023 - 10:00

Artefactes Escènics tanca el seu procés amb Sònia Gómez

El grup d’alumnes d’aquest espai de creació de L’Escola d’Arts en Viu...

dijous, 26 gener, 2023 - 15:15

Alta participació en l’oferta formativa dels centres culturals

Durant la primera setmana s’han realitzat 1022 inscripcions, però encara pots...