Esteu aquí

Arriba la tercera edició del Festival de Sopes del Món

Està organitzat per GATS, Centro Extremeño Ruta de la Plata i l'Ajuntament del Prat, però des del primer moment ha comptat amb el recolzament d'un bon numero d'entitats del Prat.

dilluns, 8 març, 2010 - 12:15

El tercer Festival de Sopes del Món se celebrarà al Prat del 8 al 19 de març.  A les ja tradicionals mostres de sopes aquest any s'han de sumar diferents activitats.

El dia 13 es desenvoluparà el festival, on podrem tastar totes les sopes presentades a concurs i votar per la que més ens agradi. A més, podrem degustar totes les sopes que vulguem per només 3 euros.

Aquesta setmana, i en el marc del mes de la gastronomia, podrem tastar un bon grapat de sopes interessants a tots els restaurants del Prat que participen en el projecte.

A partir del dia 15, si encara teniu ganes de sopes… dos plats! A la cuina del Centro Extremeño Ruta de la Plata s'organitzaran tallers de cuines del món gratuïts i oberts a tothom que vulgui  aprofundir més sobre alguna sopa en concret.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...

dissabte, 28 març, 2020 - 12:00

Òpera des de casa

El Cèntric proposa diferents opcions per seguir gaudint de l’òpera durant els...