Esteu aquí

Arriba la nova oferta de formació artística de llarga durada per al curs 2019-2020

Cursos i tallers per a totes les edats en les disciplines de música, teatre, dansa, circ i arts plàstiques i visuals

dilluns, 13 maig, 2019 - 10:30

Ja podeu consultar la nova oferta de formació artística de llarga durada per al proper curs 2019-2020. Es tracta de propostes formatives diverses, que tenen una durada mínima d’un any i que ofereixen una formació estable i de qualitat per aprofundir en els diferents àmbits artístics.  El proper curs presenta una àmplia oferta de cursos i tallers en les disciplines de música, teatre, dansa, circ i arts plàstiques i visuals; una oferta que pretén arribar a tots els públics: familiar, infantil, juvenil i adult.

L'Escola d'Arts en Viu augmenta l'oferta de places de teatre i dansa de cara al nou curs

Després d'un any en què L'Escola d'Arts en Viu ha ofert per primera vegada formació en dansa, teatre i propostes interdisciplinàries, s'obren per al curs vinent noves places de dansa per a infants, joves i adults, així com nous grups de teatre per a infants i joves.  L'Escola manté els programes formatius per als més petits amb les arts en família i la sensibilització artística, així com l'oferta d'instruments i conjunts musicals per a diferents nivells. 

Una de les novetats és la possibilitat de cursar assignatures de confluència, que permetran a l'alumnat gaudir de pràctiques interdisciplinàries que combinaran la formació en música, teatre i dansa. Hi haurà projectes artístics en col·laboració amb L’Artesà, en els quals participaran artistes en residència.

Pel que fa a la formació teatral, L’Escola ha establert un acord de col·laboració amb el Teatre Kaddish per oferir la formació per a joves de manera coordinada.  

Així, L’Escola seguirà amb el model d’organització descentralitzada i oferirà classes a dues seus més: al Teatre L’Artesà i al Teatre Kaddish (Centre d’Art Torre Muntadas).

Circ al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa 

El Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa continua sent l'equipament de referència d'aquesta disciplina de les arts en viu. Així ofereix formació per a joves i adults en teles i trapezi i  circ infantil, una manera de descobrir el món del circ a través de les diferents tècniques: equilibris, malabars, acrobàcies, teles, trapezi i expressió corporal. 

Arts visuals i plàstiques a L'Escola d'Arts del Prat

L'Escola d'Arts del Prat continua oferint formació en arts visuals i plàstiques tant a infants com adults, a través d'una oferta formativa transversal i multidisciplinària, a partir de projectes artísticoeducatius i promovent activitats més enllà de les aules. 

Els Espais d'Art s'adrecen a famílies, infants i joves per iniciar-se en els diferents llenguatges artístics i experimentar diferents tècniques . Els Tallers d'Arts adreçats a joves i adults ofereixen diferents nivells, per apendre o iniciar-se en diferents tècniques artístiques o desenvolupar i ampliar els conèixements previs.  En canvi, els Projectes Lab (nivell avançat) es conceben com un laboratori i una investigació en procés. 

Calendaris i llocs d’inscripció

Les preinscripcions s’hauran de fer a l’equipament o seu de l’entitat cultural que ofereixi els cursos. En el casos en què el nombre de preinscrits sigui més gran que l’oferta de places existents es farà un sorteig per adjudicar les places vacants.

Aquesta oferta segueix el calendari escolar, és a dir, s’inicia al setembre-octubre i finalitza al juny. Les inscripcions es mantindran obertes durant tot l’any, sempre que quedin places lliures.

Compartir

Noticies relacionades

unzip_lablaika22.jpg

dijous, 23 juny, 2022 - 10:30

LAIKA- Laboratori de creació

Vasos comunicants entre espais d’aprenentatge

dimecres, 22 juny, 2022 - 12:00

'Volem volar' tanca el procés de creació d'aeris amb l'artista Maria Cavagnero

Aquest diumenge més d'una trentena de persones van poder gaudir de la presentació de la peça 'Volem Volar', ...

dimarts, 21 juny, 2022 - 12:00

Un estiu més, tornen les nits de Cinema i Música a la plaça Joan Garcia-Nieto

Aquesta serà la setena edició i la protagonitzaran, de nou, pel·lícules del...