Esteu aquí

Arriba la IV Festa del Voluntariat

Festa del Voluntariat, 2017

Imatge d'una de les accions de la Festa del Voluntariat, 2017

dimecres, 12 juny, 2019 - 13:00

El proper divendres 14 de juny, a les 18 h, a la plaça de l’Agricultura, i sota el títol “Som Voluntariat”, es celebrarà  la IV Festa del Voluntariat del Prat, amb l’objectiu d’agrair i divulgar la tasca de les persones voluntàries de la nostra ciutat. Tasca que ajuda a tenir una millor convivència i cohesió social, vincula el teixit associatiu amb la ciutadania, i potencia la solidaritat i l’autorganització.

La Taula del Voluntariat, configurada per entitats amb projectes de voluntariat i persones voluntàries, ha estat l’encarregada de treballar, durant aquests mesos la proposta final de la festa.

 

El planing de la festa

La benvinguda de les persones voluntàries anirà a càrrec de Noemí Fuster, de Bon dia món, una entitat sense ànim de lucre especialitzada en la comunicació social en positiu, amb una conferència motivacional  que centra els valors del voluntariat al Prat i arreu del món.  A continuació, l’Agrupament Escolta i Guia Antón Vilà portarà a terme una dinàmica de coneixença entre les persones voluntàries participants generant espais on compartir projectes i valors. Finalment, el grup de música pratenc, Solpops Versions, animarà el final de festa amb versions de tots els temps.

A més a més, hi haurà un espai on les pròpies entitats explicaran molts dels projectes de voluntariat que estan portant a terme obrint a que persones que no els coneixen ho puguin fer i fins i tot, si volen, formar-ne part en un futur.

Aquest any, comptem també amb la col·laboració de l’entitat Associació Amics de l’Art del Prat, amb els que s’ha coorganitzat una formació sobre relatograma que tindrà el seu final de curs durant l’acte portant a terme petits relats gràfics de diferents moments de la Festa.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, situat a Cases d’en Puig presencialment, a través del telèfon 93 379 00 50 o per correu electrònic a voluntariat@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

Activitats d'estiu al Prat

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:45

Prop de 3.200 infants i joves participen en activitats d’estiu al Prat

En total, s’ofereixen 40 activitats d’estiu diferents, tant esportives com...
Taula Reconstruccio

dijous, 23 juny, 2022 - 10:45

L’Ajuntament i els agents socials del Prat han executat el 94% de l’estratègia local per fer front a l’impacte de la covid acordada fa dos anys

La Taula de reconstrucció del Prat, integrada pels principals agents socials,...

dimecres, 22 juny, 2022 - 12:30

El grup “L’art de cuidar” descobreix la història de les dones de la Barcelona rebel

El passat mes de febrer es va crear “L’art de cuidar”. Un grup de dones que va sorgir d’un espai ...