Esteu aquí

Arriba la IV Festa del Voluntariat

Festa del Voluntariat, 2017

Imatge d'una de les accions de la Festa del Voluntariat, 2017

dimecres, 12 juny, 2019 - 13:00

El proper divendres 14 de juny, a les 18 h, a la plaça de l’Agricultura, i sota el títol “Som Voluntariat”, es celebrarà  la IV Festa del Voluntariat del Prat, amb l’objectiu d’agrair i divulgar la tasca de les persones voluntàries de la nostra ciutat. Tasca que ajuda a tenir una millor convivència i cohesió social, vincula el teixit associatiu amb la ciutadania, i potencia la solidaritat i l’autorganització.

La Taula del Voluntariat, configurada per entitats amb projectes de voluntariat i persones voluntàries, ha estat l’encarregada de treballar, durant aquests mesos la proposta final de la festa.

 

El planing de la festa

La benvinguda de les persones voluntàries anirà a càrrec de Noemí Fuster, de Bon dia món, una entitat sense ànim de lucre especialitzada en la comunicació social en positiu, amb una conferència motivacional  que centra els valors del voluntariat al Prat i arreu del món.  A continuació, l’Agrupament Escolta i Guia Antón Vilà portarà a terme una dinàmica de coneixença entre les persones voluntàries participants generant espais on compartir projectes i valors. Finalment, el grup de música pratenc, Solpops Versions, animarà el final de festa amb versions de tots els temps.

A més a més, hi haurà un espai on les pròpies entitats explicaran molts dels projectes de voluntariat que estan portant a terme obrint a que persones que no els coneixen ho puguin fer i fins i tot, si volen, formar-ne part en un futur.

Aquest any, comptem també amb la col·laboració de l’entitat Associació Amics de l’Art del Prat, amb els que s’ha coorganitzat una formació sobre relatograma que tindrà el seu final de curs durant l’acte portant a terme petits relats gràfics de diferents moments de la Festa.

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, situat a Cases d’en Puig presencialment, a través del telèfon 93 379 00 50 o per correu electrònic a voluntariat@elprat.cat

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 10 juliol, 2020 - 11:45

El Consell de Dones es reunirà el 15 de juliol i abordarà l'impacte de la Covid19 sobre aquest col·lectiu

També es valoraran les activitats virtuals dutes a terme durant el...

dijous, 9 juliol, 2020 - 10:45

Des d'avui és obligatori portar mascareta a l'aire lliure i en espais oberts al públic

L'incompliment de la mesura es pot sancionar amb una multa de 100 euros

dimecres, 8 juliol, 2020 - 13:00

Activitats esportives a l'aire lliure per a la gent gran

Les activitats es fan cada dimecres del mes de juliol i són gratuïtes per...