Esteu aquí

Arriba la Festa de la Dansa 2019

Enguany se celebrarà als jardins de la Pau la 13a edició de Festa de la Dansa en horari de 12 a 14 h i de 16.30 a 20 h, a la plaça exterior del centre cívic

dimarts, 30 abril, 2019 - 12:15

El proper diumenge 5 de maig se celebrarà als jardins de la Pau la 13a edició de Festa de la Dansa. Diversos grups de ball de la ciutat actuaran a la plaça exterior del centre cívic de 12 a 14 h i de 16.30 a 20 h, amb motiu de celebració del Dia Internacional de la Dansa. 

La Festa de la Dansa té com a objectiu principal donar visibilitat a la dansa de la nostra ciutat, tot implicant a grups no professionals de ball i dansa i apropant aquesta disciplina escènica a nous públics. Dins del projectes de promoció de la cultura del ball que es desenvolupen des del Centre Cívic Jardins de la Pau, s’impulsa un treball conjunt entre el Centre Cívic i els col·lectius participants.

Així, durant els mesos previs a la Festa, s’han realitzat diverses reunions i taules de treball per donar forma a aquest esdeveniment. Com a resultat, en aquesta convocatòria oberta hi participaran 66 grups de ball, tots ells residents del Prat del Llobregat que treballen diferents estils de dansa, des del Hip-Hop, passant pels balls tradicionals, les danses contemporànies, fins a la dansa clàssica.

Com a novetat, aquesta jornada d’exhibició de danses a l’aire lliure la podreu seguir per streaming en directe a Facebook Live i us podreu informar dels horaris, i secrets dels assajos de les companyies a través del nostre compte d'Instagram @ccjardinspau, i seguint el hashtag oficial de la #festadeladansa

Per a més informació, us deixem aquí l'enllaç a l'apartat de la Festa de la Dansa al web del Centre Cívic, on podreu trobar els horaris complets de les actuacions.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 14 novembre, 2019 - 11:00

Malnascuts tornen al Prat per a un nou laboratori de creació col·lectiva

El 3 de desembre es farà una xerrada informativa amb tothom qui estigui...

dimarts, 12 novembre, 2019 - 19:30

Torna el #4Raons amb Enric Montefusco, Tarta Relena, Bingojam i DjSomosTod@s

Aquest cicle propicia trobades entre grups de música i col·lectius del Prat,...
sorteig_patges_reials

dimarts, 12 novembre, 2019 - 10:15

Ja es poden presentar les candidatures per ser Patge Reial

Tots els infants del Prat d’entre 11 i 14 anys ho poden fer fins al 29 de...