Esteu aquí

Arriba el Carnaval a Jardins de la Pau!

Coneix totes les activitats que preparem al Centre Cívic i la programació de ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 12:45

Arriba la celebració del Carnaval a Jardins de la Pau, i tenim preparades diverses activitats per a passar-ho d’allò més bé.

Els dies previs a la gran festa de Carnaval, ens endinsarem en l’esperit més venecià i de festa grossa amb un taller de creació de màscares. Aquest taller s’ha treballat en conjunt amb Centre Cívic Palmira Domènech, el Centre de referència del Programa de Gent gran i el Centre Cívic Jardins de la Pau. Tanmateix, el procés de creació del disseny de les màscares s’ha treballat conjuntament amb les voluntàries del taller de manualitats de l’Associació de Veïns Jardins de la Pau. En aquest taller podrem crear la nostra màscara a mida i així estar preparades per a la gran festa.

Aquest taller disseny de màscares de Carnaval culminarà al nostre ball especial de carnaval, que se celebrarà el pròxim diumenge 23 de febrer al Centre Cívic Jardins de la Pau, on totes les persones que vinguin disfressats o amb la màscara tindran l’entrada gratuïta. Gaudirem d’una tarda de ball amb el músic Dani i un concurs de disfresses on els actors de l’entitat Pota Blava engrescaran a les usuàries i usuaris del ball i faran l’entrega de premis.

I un dels dies grossos, el Dimecres de cendra, es celebrarà a la plaça de la Supèrbia (antics Jardins de la Pau). Aquí es reuniran ploraneres i ploraners, conjuntament amb totes les autoritats carnavalesques, en Galepis i totes i tots els veïns per vetllar la Sa Majestat Carnestoltes. En aquesta plaça,  l’Associació de jubilats i pensionistes de Jardins de la Pau i els joves del centre repartiran xocolata amb melindros durant la vetlla. Aquí reposarem forces per acomiadar-nos de Sa Majestat i fer el recorregut de la processó fins a la plaça de la Vila, lloc on donarem cloenda a la festa fins l’ant vinent.

I si encara en voleu més, recordeu que podeu consultar al lloc web específic de carnaval o al Facebook oficial, la programació d'activitats de tota la ciutat! No et perdis res!

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 13 juliol, 2020 - 09:30

El projecte Auxiliars de conversa s’acomiada fins al curs vinent

Les comunitats educatives i culturals han mantingut l'activitat des de casa

divendres, 10 juliol, 2020 - 11:45

El Consell de Dones es reunirà el 15 de juliol i abordarà l'impacte de la Covid19 sobre aquest col·lectiu

També es valoraran les activitats virtuals dutes a terme durant el...

dijous, 9 juliol, 2020 - 10:45

Des d'avui és obligatori portar mascareta a l'aire lliure i en espais oberts al públic

L'incompliment de la mesura es pot sancionar amb una multa de 100 euros