Esteu aquí

Arrenca la tretzena edició del Festival de Poesia

Propostes innovadores i subversives i un tancament en forma d’espectacle poeticomusical

dilluns, 2 juliol, 2018 - 13:15

La tretzena edició del Festival de Poesia arrenca el proper dimarts, 3 de juliol a les 21 h als Jardins de Torre Muntadas.

Aquest Festival va néixer el 2005 fruit de la col·laboració del Departament de Cultura de l'Ajuntament del Prat i el Teatre Kaddish amb la vocació de reunir alguns dels i les poetes catalans amb més activitat del moment. 

Les primeres edicions es van celebrar íntegrament als jardins de Torre Muntadas. Amb l'obertura del Cèntric, el desembre de 2010, el Festival va passar a tenir lloc també a la plaça Porxada de l'equipament. 

Pel festival han passat poetes de renom i d'altres d'emergents, de tot el territori català, i de l'àmbit local, de diferents generacions. 

Enguany, trobareu recitals tant de poetes del Prat com d’arreu del territori. Propostes innovadores i subversives i un tancament en forma d’espectacle  poeticomusical. Tot plegat, amb la col·laboració del Teatre Kaddish.

El primer dimarts de juliol als Jardins de Torre Muntadas podrem escoltar  el recital de la veu de  Bel Olid, David Caño i Mireia Calafell reconeguts poetes de l’escena catalana 

El segon i tercer dia el festival tindrà lloc a la Plaça Porxada del Cèntric a les 21 h. Dimarts, 10 de juliol  els poetes pratencs  Marc Garcia, Pere bou i Antonio Garcia ens delectaran amb un tast de la seva obra.

I el festival finalitzarà el dimarts,  17 de juliol amb a la Plaça Porxada,  Maria Cabrera i Irene Fontdevila que presenten l’espectacle poeticomusical Vladivostok, coneguda com la ciutat on mor el transsiberià després de creuar l’espinada freda de Russia. Un espectacle sobri però emocionat, sentit però serè: que la poesia realci la música, que la música bressoli la poesia. Un espectacle poeticomusical  poemes dits pels dits de la Maria Cabrera i musicats de cap a peus passant pel cor de la pianista Irene Fontdevila

Us enllacem el programa del Festival i la pagina web amb tots els actes.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 16 juliol, 2019 - 10:15

Una mica de vermut i un munt de sèries

Dins de les activitats del Viu l'estiu al Prat, els dissabtes 6 i 13 de juliol vam gaudir d'una nova proposta al Centre Cívic Palmira Domènech: el Vermut&Sèries, una trobada a la t...

dimecres, 10 juliol, 2019 - 17:45

Nova edició dels English Workshops per al curs 2019-2020

Augmenta l’oferta dels tallers de cara al curs vinent
ee-grup.jpg

dilluns, 8 juliol, 2019 - 12:30

El programa municipal IntersECCions realitza 65 accions per vincular educació, cultura i comunitat, 23 més que el curs passat

Les dades de balanç d’aquest curs escolar es van presentar durant l’Escola d...