Esteu aquí

Aquest dissabte torna la Festa del Voluntariat

Les entitats del Prat i el Punt de Voluntariat es tornen a trobar per organitzar un acte de reconeixement i homenatge a les voluntàries i voluntaris de la ciutat

dijous, 7 juny, 2018 - 13:30

L’altruisme, la solidaritat i el bé comú són trets característics de centenars de pratencs i pratenques que dediquen part del seu temps a ajudar a transformar la societat. Així, a través de les entitats de la ciutat els voluntaris i voluntàries del Prat aporten el seu granet de sorra en diferents àmbits per fer del Prat una ciutat més justa, integradora i sostenible. 

Aquest any es torna a reconèixer la seva tasca a la Festa del Voluntariat, on gaudirem de xerrades, diversió i punt de trobada per a totes aquelles persones que fan, o volen fer, del voluntariat un estil de vida.

El programa de la festa

Aquest any, la festa tindrà lloc al Centre Cívic Jardins de la Pau el dissabte 9 de juny, de les 11 a les 14 h. A l’acte comptarem amb la presència de l’alcalde, Lluís Tejedor, que farà una benvinguda institucional i un reconeixement a tota la tasca que fan les persones voluntàries al Prat. 

Laura Casas,  llicenciada en periodisme i formada en comunicació dins del tercer sector, i que participa com a voluntària en diferents projectes socials i culturals, oferirà una xerrada amb les intervencions de Sílvia Jimeno, voluntària de les  Parelles lingüístiques i a l’Associació Saó Prat, i Josep Ma. Puig Rovira, catedràtic de Teoria de l’Educació a la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona.

Després d’un breu descans, els nois i les noies de l’Agrupament Escolta i Guia Anton Vilà faran una dinàmica perquè totes i tots puguem compartir les nostres experiències dins del món del voluntariat. Per acabar, seguirem celebrant la festa amb un pica pica amb música al bar del centre cívic.

Una festa dissenyada amb entitats i voluntariat

Després de diferents reunions i posades en comú realitzades al llarg dels darrers mesos amb més d’una trentena d’entitats vinculades al Punt de Voluntariat, enguany la Festa serà un espai de trobada entre les persones voluntàries, entitats i ciutadania on es combinarà reflexió, reconeixement i diversió per a tothom que hi vulgui participar. 

Inscripcions a la festa
Les inscripcions es poden realitzar al Punt del Voluntariat, situat a les Cases d’en Puig presencialment, a través del telèfon 93 379 00 50 o per correu electrònic a voluntariat@elprat.cat 

Compartir

Noticies relacionades

Tallers catala joves migrants

dimecres, 3 agost, 2022 - 10:00

Finalitzen els tallers de reforç de català per a jovent nouvingut

Aquests cursos volen facilitar l’adaptació de l'alumnat de procedència...

dimecres, 27 juliol, 2022 - 13:30

L’oci i la cultura, bandera de l’estiu al barri de Sant Cosme

Totes les activitats comunitàries s’han dut a terme a les places, equipaments...

dimecres, 20 juliol, 2022 - 18:30

L’entitat Orgull Pota Blava tanca el seu cicle d’activitats per l’alliberament LGTBIQ+ amb el Pícnic de colors

El centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa ha acollit 7 activitats en el marc...