Esteu aquí

Aquest desembre, el grup ScrapPrat del Ribera felicita la veïna!

El grup d'aficionades a l'Scrapbooking organitza amb el Centre Cívic una proposta comunitària de postals artesanals d'Scrap per Nadal

dijous, 26 novembre, 2020 - 11:00

Coneixeu l'Scrapbooking? Es tracta d'una tècnica de manualitats amb paper i altres materials, per personalitzar records en diferents formats de manera artesanal, en especial àlbums de fotos. El Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa és l'equipament focalitzat en la cultura DIY (Do It Yourself/fes-ho tu mateixa), la creació i l’artesania de la nostra ciutat, i per tant, acull amb molt afecte des de fa més de dos anys,  les trobades a l'Espai DIY del grup local d'aficionades a l'scrapbooking, ScrapPrat. Durant aquestes trobades, anomenades "Crop de Scrap", les participants practiquen diferents tècniques d'Scrapbooking mitjançant la creació d'algun projecte nou, o portant el seu projecte personal per treballar en comú. A més, en les Crops, sovint sorgeixen propostes per donar visibilitat a l'scrap com a tècnica artesanal i per compartir creacions entre les mateixes aficionades i també amb la ciutat.

Així, durant les Crops de Scrap d'aquesta tardor, es va anar filant un projecte per crear postals d'scrap pel Nadal, i alhora poder felicitar persones, de qualsevol edat, que es troben en situacions de solitud no desitjada o de molta fragilitat, així com a la gent gran que està a les residències i centres de dia del territori.

D'aquesta manera s'ha posat en marxa durant el mes de novembre el projecte Felicita la Veïna! Les integrants del grup ScrapPrat estan creant un munt de postals i targetes amb les diferents tècniques d'Scrapbook, i a més de felicitar el veïnat, també es portaran kits d'scrapbooking a les residències per tal que puguin fer la seva postal totes aquelles persones que es vulguin sumar. També comptem amb la participació d'escoles i serveis del barri, per aconseguir entre totes un Nadal ple d'Scrapbooking!

Més informació a ccriberabaixa@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 30 maig, 2023 - 15:15

Els projectes de dansa traspassen els murs de l'escola

Les escoles H. Josep Tarradellas i Can Rigol comparteixen amb la comunitat...
Cinema i música

dimarts, 30 maig, 2023 - 12:00

Aquest estiu, tornen les nits de Cinema i Música a la plaça Joan Garcia-Nieto!

Aquesta serà la vuitena edició i la protagonitzaran, de nou, pel·lícules del...

dimarts, 30 maig, 2023 - 12:00

Una sessió de punxadiscos per aprendre i fer ballar la gent gran a Jardins de la Pau

Entrevista a Carmen Giner, usuària del Centre Cívic, sobre la seva...