Esteu aquí

Amb l'estiu arriba una nova edició de l'Òpera a la fresca!

Dins del marc de les activitats de Viu l’estiu, us oferim dos grans òperes a l’aire lliure: "Manon Lescaut" i "Lucia di Lammermoor"

divendres, 15 juny, 2018 - 15:00

Dins del marc de les activitats de Viu l’estiu al Prat us oferim dos grans òperes a l’aire lliure;  Manon Lescaut i Lucia di Lammermoor.

La primera Òpera , Manon Lescaut, serà una retransmissió des del Gran Teatre del Liceu, emesa pel canal 33 de Televisió de Catalunya dintre del Projecte Liceu a la fresca que es representarà al Liceu el dissabte 16 de juny a les 22 h i es podrà seguir en 300 poblacions tant del Principat com del País . Al Prat es podrà gaudir d’aquest acte cultural de qualitat, popular i obert a tothom en una gran pantalla a la Plaça Pau Casals.

Descobrireu l’emoció de l’obra mestra de Puccini, Manon Lescaut, inspirada en la novel·la homònima de l’abbé Prévost. Puccini va obtenir amb aquesta obra el seu primer gran triomf. La història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon va ser escrita amb una música arravatadora, fidel als principis del verisme i amb l’esquinçament precís en pàgines com la cèlebre ària «Sola, perduta, abbandonata» del quart acte. 

Tres aclamats tenors, el nord-americà Gregory Kunde, el tinerfeny Jorge de León i el porto-riqueny Rafael Davila, es reparteixen el paper de Des Grieux. A ells s’uneixen dues sopranos pel rol titular, la ucraïnesa Ludmyla Monastyrska i la italiana Maria Pia Piscitelli, ambdues de renom internacional. 

Lucia de Lammermoor serà la retransmissió en directe des del Teatro Real de Madrid. Dins dels actes de la setmana de l'Òpera que podrem seguir el dissabte, 7 de juliol a les 21.30 h a la Plaça Porxada del Cèntric Espai Cultural.

Aquest  drama tràgic està dividit en tres actes composta per Gaetano Donizetti sobre un llibret italià de Salvatore Cammarano,  basat en la novel·la The Bride of Lammermoor de Walter Scott. Va ser estrenada a Nàpols el  26 de setembre de 1835. És una de les principals òperes del bel canto.

Us hi esperem!  

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 16 juliol, 2019 - 10:15

Una mica de vermut i un munt de sèries

Dins de les activitats del Viu l'estiu al Prat, els dissabtes 6 i 13 de juliol vam gaudir d'una nova proposta al Centre Cívic Palmira Domènech: el Vermut&Sèries, una trobada a la t...

dimecres, 10 juliol, 2019 - 17:45

Nova edició dels English Workshops per al curs 2019-2020

Augmenta l’oferta dels tallers de cara al curs vinent
ee-grup.jpg

dilluns, 8 juliol, 2019 - 12:30

El programa municipal IntersECCions realitza 65 accions per vincular educació, cultura i comunitat, 23 més que el curs passat

Les dades de balanç d’aquest curs escolar es van presentar durant l’Escola d...