Esteu aquí

Amb l'estiu arriba una nova edició de l'Òpera a la fresca!

Dins del marc de les activitats de Viu l’estiu, us oferim dos grans òperes a l’aire lliure: "Manon Lescaut" i "Lucia di Lammermoor"

divendres, 15 juny, 2018 - 15:00

Dins del marc de les activitats de Viu l’estiu al Prat us oferim dos grans òperes a l’aire lliure;  Manon Lescaut i Lucia di Lammermoor.

La primera Òpera , Manon Lescaut, serà una retransmissió des del Gran Teatre del Liceu, emesa pel canal 33 de Televisió de Catalunya dintre del Projecte Liceu a la fresca que es representarà al Liceu el dissabte 16 de juny a les 22 h i es podrà seguir en 300 poblacions tant del Principat com del País . Al Prat es podrà gaudir d’aquest acte cultural de qualitat, popular i obert a tothom en una gran pantalla a la Plaça Pau Casals.

Descobrireu l’emoció de l’obra mestra de Puccini, Manon Lescaut, inspirada en la novel·la homònima de l’abbé Prévost. Puccini va obtenir amb aquesta obra el seu primer gran triomf. La història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon va ser escrita amb una música arravatadora, fidel als principis del verisme i amb l’esquinçament precís en pàgines com la cèlebre ària «Sola, perduta, abbandonata» del quart acte. 

Tres aclamats tenors, el nord-americà Gregory Kunde, el tinerfeny Jorge de León i el porto-riqueny Rafael Davila, es reparteixen el paper de Des Grieux. A ells s’uneixen dues sopranos pel rol titular, la ucraïnesa Ludmyla Monastyrska i la italiana Maria Pia Piscitelli, ambdues de renom internacional. 

Lucia de Lammermoor serà la retransmissió en directe des del Teatro Real de Madrid. Dins dels actes de la setmana de l'Òpera que podrem seguir el dissabte, 7 de juliol a les 21.30 h a la Plaça Porxada del Cèntric Espai Cultural.

Aquest  drama tràgic està dividit en tres actes composta per Gaetano Donizetti sobre un llibret italià de Salvatore Cammarano,  basat en la novel·la The Bride of Lammermoor de Walter Scott. Va ser estrenada a Nàpols el  26 de setembre de 1835. És una de les principals òperes del bel canto.

Us hi esperem!  

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 1 març, 2024 - 11:00

Al març, una nova edició de Dansa Metropolitana al Prat de Llobregat

El Prat de Llobregat formarà part d'una nova edició del festival amb...

dijous, 29 febrer, 2024 - 13:30

Taules rodones al voltant de la defensa militar de la República

Activitats programades al voltant de l’exposició

dijous, 29 febrer, 2024 - 10:00

La Biblioteca Antonio Martín acull una exposició itinerant sobre l’autor Manuel de Pedrolo

Emmarcat dins del Foment de la Lectura, del 21 de febrer al 10 de març es pot...