Esteu aquí

Alumnes del Prat gaudeixen de l’experiència irlandesa

Enguany se celebren els 10 anys d’intercanvis educatius amb Fingal

Alumnes del Prat a Irlanda.

Alumnes del Prat a Irlanda.

divendres, 3 març, 2017 - 07:45

Dilluns passat, l’alumnat pratenc que participa a l’intercanvi amb Fingal va viatjar a Irlanda, on estan gaudint d’una setmana amb la seva família d’acollida (cadascun dels alumnes és acollit per una família irlandesa), així com d’uns dies plens d’activitats d’immersió lingüística i de coneixement de la cultura irlandesa. Hi participen nois i noies de 4 instituts diferents de la ciutat. 

L’experiència va començar a mitjans de gener, quan l’alumnat pratenc va tenir l’oportunitat de conèixer els seus companys d’aventura i fer immersió amb el workshop que la Createschool va impartir al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Posteriorment van treballar en la creació d’un vídeo realitzat de forma col·laborativa i que van compartir amb les seves parelles lingüístiques, on a banda de presentar-se van poder compartir allò que més els agrada de la seva ciutat, com a aperitiu de l’estada a cada país.

Enguany es compleixen 10 anys des que els primers estudiants pratencs van tenir l’oportunitat de participar en un intercanvi educatiu amb el comtat irlandès de Fingal, durant el curs 2007-2008. Des d’aleshores, al voltant de 270 alumnes de la nostra ciutat han viscut aquesta experiència, que ha millorat la seva competència lingüística en llengua anglesa alhora que els ha permès créixer personalment per afrontar els reptes d’una societat oberta al món i en permanent contacte amb altres cultures.

Mireu algunes imatges de l'intercanvi.  

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 1 desembre, 2020 - 10:30

El Servei de Bon Veïnatge i Convivència torna a la ràdio per explicar què són els acords de convivència

Us heu aturat mai a reflexionar sobre què és la convivència i com és a la...

dimarts, 1 desembre, 2020 - 09:45

La cursa solidària del Rotary recull més de 9.000 € per als infants amb càncer

Més de 1.100 pratencs i pratenques han comprat els dorsals

dimarts, 1 desembre, 2020 - 08:45

1 de desembre, Dia Mundial de la Sida

“Compartim compromisos i respostes”, lema d'enguany