Esteu aquí

Al setembre, nova edició de la Trobada de Dones del Prat

TEMES: Persones,Dones

Hi intervindrà la coneguda escriptora, experta en feminisme i violència de gènere i professora Nuria Varela

dimecres, 24 juliol, 2019 - 12:00

El proper dissabte 14 de setembre es farà la 16a Trobada de Dones del Prat, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Serà un espai de retrobament, després de les vacances d’estiu, per tal de promoure la participació de les dones a la vida de la ciutat, contribuir a la creació de xarxes entre pratenques, reforçar el valor de la sororitat i crear un discurs crític i feminista a la ciutat.

Per a aquesta edició, la Trobada comptarà amb la conversa inicial sobre feminisme entre les expertes Nuria Varela i Anna Pacheco. Tot seguit tindran lloc els tallers o espais formatius: El riure ens allibera, amb Rocío Martín (risoterapèuta integrativa); Identifiquem la violència de l’entorn, amb Montse Plaza Aleu (doctora en psicologia social especialitzada en violències masclistes i maternitats); Com eduquem en la Igualtat?, amb Sara Carro (Fil a l’agulla); Comunicació: Autoestima i assertivitat des de l’art teràpia, amb la Silvia Fresneda.

La imatge de la Trobada

Aquest any, l’autora del cartell és l’artista Elisa García Coll, qui ens fa una proposta escultòria al voltant de diferents frases, i que representa un imatge conceptual i simbòlica.

Inscripció

Com és habitual, la Trobada compta amb ludoteca infantil amb un programa d’activitats dedicat als infants a partir de 3 anys que acompanyin a les seves mares (cal inscripció prèvia).

Per raons d’organització i planificació, a partir del dimarts 3 de setembre caldrà fer inscripció prèvia a través de la web online, especificant quin taller es voldrà realitzar.

Per a qualsevol dubte, cal posar-se en contacte amb dones@elprat.cat, trucant al telèfon 93 379 00 50 extensió 5600 / 5603, o presencialment les Cases d’en Puig, Serveis de Ciutadania.

La Trobada també tindrà seguiment a les xarxes socials: Facebook Xarxa Dones del Prat i twitter @DonesdelPrat, utilitzant el hastag #16Trobada.
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 14 octubre, 2019 - 10:45

Comencen les xerrades per a famílies sobre els infants de 0 a 3 anys

Es faran a tres escoles bressol municipals diferents

dilluns, 14 octubre, 2019 - 10:15

El 21 d'octubre, primera trobada veïnal del Servei de Bon Veïnatge i Convivència

No cal inscripció i hi pot acudir tothom qui ho vulgui

dilluns, 14 octubre, 2019 - 10:15

Més de 10.200 persones ateses pel Servei d'Acció Social del Prat el 2018

Aquesta dada representa el 16 % del total de la població del Prat