Esteu aquí

Al setembre arriba la 19a Trobada de Dones

El període d’inscripcions s’obre l’1 de setembre

dimecres, 20 juliol, 2022 - 13:30

El proper dissabte 17 de setembre es durà a terme al Centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa una nova edició de la tradicional Trobada de Dones del Prat. Enguany serà la 19a ocasió en que les dones de la ciutat es donen cita en aquest espai de retrobament, després de les vacances d’estiu, que representa l’inici del curs feminista des del projecte municipal.

Com a cada edició, l’objectiu de la Trobada de Dones és promoure la participació de les dones a la vida de la ciutat, contribuir a la creació de xarxes entre pratenques, fer visible els diferents sabers col·lectius i també fomentar la relació intergenercional a través d’un discurs crític i feminista.

Format híbrid

Enguany, es planteja un format híbrid amb un acte central, que es realitzarà el 17 de setembre al Centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa, i per altre banda, tota una sèrie de tallers que es duran a terme al llarg d'aquella mateixa setmana. L’objectiu, tal i com es va fer l'any passat, és facilitar la participació de les participants a diferents activitats.

El 17 de setembre començarà amb la xerrada “Sexualitat i plaer”. Serà a càrrec de la Doctora en psicologia i experta en sexualitat femenina, Mireia Darder.  

Tot seguit tindran lloc una sèrie de tallers amb propostes diverses com:

A banda de la jornada central, la proposta d’activitats al Centre cívic Sant Jordi – Ribera Baixa per a la resta de la setmana és:

Inscripcions

Per raons d’organització i planificació, a partir del dijous 1 de setembre caldrà fer inscripció prèvia a totes les activitats a través del web online.elprat.cat.

Per a qualsevol dubte, us podeu posar-se en contacte amb dones@elprat.cat o trucar al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600.

Xarxes

La Trobada  tindrà seguiment a les xarxes socials d’InstagramFacebook i Twitter, utilitzant el hastag #19Trobada i #elmeucoslamevaempremta.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...