Esteu aquí

Al Praticipa d’enguany els infants de la ciutat descobriran perquè El Prat és el seu lloc al món

Sobrevolant el Prat

divendres, 2 desembre, 2022 - 10:30

En el marc de la 20a Mostra d’Entitats, torna el Praticipa, el joc participatiu i familiar on la canalla de la ciutat podrà guanyar un premi mitjançant la realització de diferents proves que posaran prova el seu enginy.

Enguany, la temàtica del Praticipa estarà ambientada en un gran viatge on els infants podran descobrir tots aquells elements i característiques que fan del Prat, el seu lloc al món.

Hi haurà més de 10 proves distribuïdes pels diferents espais de la Mostra i proposades per entitats i serveis municipals. Tot seguit en trobareu algun exemple:

  • Al nostre lloc al món, observem i defensem la natura: una prova per demostrar com els infants gaudeixen dels espais naturals i com de bé coneixent les aus del Pra
  • Al nostre lloc al món, ens cuidem: després d’una etapa pandèmica difícil els infants ha deixat palès el compromís en cuidar-se un dels altres. Amb aquesta prova posaran de manifest allò que fan per cuidar la seva gent.
  • El nostre lloc al món, quin orgull!: a l’última prova els infants utilitzaran el photocall instal·lat al pavelló de la Mostra d’Entitats per dir amb orgull #elpratelmeullocalmon

L’horari del Praticipa és:

  • Dissabte 3 de desembre, de 16:30 a 20:00 h
  • Diumenge 4 de desembre, d’11:00 a 14:30 h i 16:30 a 20:00 h

Us esperem al Praticipa!

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 31 gener, 2023 - 11:30

Inici de l'Aula de Salut 2023

Més complicitats i temàtiques d'actualitat per a una millor comprensió i...

divendres, 27 gener, 2023 - 14:15

Helena Maleno, convidada del primer programa de l’any del Girem el món

La temàtica del programa va ser el racisme i la vulneració de Drets Humans a...