Esteu aquí

Al febrer, nova formació per participar al Premi literari Delta de narrativa per dones

Inscripcions obertes a partir del 24 de gener

divendres, 21 gener, 2022 - 09:45

El Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones, és un certamen literari bianual per fomentar la creació literària de les dones reivindicant la seva mirada i pensament, com a claus per transformar la societat.

Actualment s’ha realitzat l’edició número 11. Organitzada conjuntament entre el Consell Comarcal del Baix Llobregat i 16 ajuntaments de la comarca entre els quals es troba la nostra ciutat.

L’obra guanyadora d’aquesta edició ha estat “L’abocador” de la Eva Maria Garrigosa. Una obra amb un estil depurat, que incorpora la perspectiva feminista, i que fa visible una problemàtica en la societat actual que pateixen les dones com és la síndrome de la “superdona”.

Formació

A banda del concurs literari, el Premi literari Delta contempla la realització de tallers d’escriptura entesos com espais d’expressió, de socialització, de creació i d’aprenentatge que contribueixen a posar en valor l’obra literària de les dones.

El proper taller, es realitzarà al Prat amb el nom de “Relats amb perspectiva de gènere”. Una formació que es durà a terme a partir del dijous 3 de febrer de 18:30 a 20:30 hores, a la Biblioteca Antonio Martin. Constarà de 6 sessions i l’impartirà la Mª Rosa Nogué Almirall, escriptora i professora de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Les inscripcions estaran disponibles obertes a partir del 24 de gener al següent enllaç.

A través d'aquesta iniciativa es pretén encoratjar les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l'escriptura i promoure així la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la literatura.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 26 maig, 2022 - 10:00

Comencen les inscripcions al Campus d'Arts en Viu per a joves

L'Escola d'Arts en Viu, L'Artesà i La Capsa ofereixen conjuntament aquesta...

dimecres, 25 maig, 2022 - 14:00

La revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb...
centric_diàlegs_xesus fraga

dimecres, 25 maig, 2022 - 12:00

Finalitza el cicle Diàlegs del Cèntric

De febrer a maig, han passat pel Cèntric diferents veus dels àmbits del...