Esteu aquí

Ajuntament i Generalitat signen el contracte anual de Serveis Socials

Ascenceix a més d'1,7 milions d'euros

dimarts, 30 juliol, 2013 - 16:30

L'Ajuntament del Prat i la Generalitat han signat el contracte programa anual de Serveis Socials, que ascendeix a 1.750.352 euros.

Aquests contractes es revisen i s'avaluen cada any i reflecteixen el finançament que hi aporta la Generalitat i la part que li correspon dels diferents programes, dels professionals dels equips bàsics, el servei d'atenció domiciliària, el centre obert, la residència de gent gran, etc. No ha estat el cas dels serveis prelaborals, que malgrat haver estat so·licitats per tercer any consecutius per part de l'Ajuntament, la Generalitat no n'ha aprovat cap finançament.

Segons la regidora de Serveis Socials de l'Ajuntament del Prat, Margarita Garcia, aquesta quantitat "hauria d'equivaldre, realment, a un 66% del finançament dels serveis socials municipals del Prat, però en realitat suposa només un 55%. Tot i així, és una quanitat important que ens ajuda a mantenir els serveis bàsics".

El contracte d'enguany s'ha incrementat respecte del de l'any passat perquè inclou nous programes, tot i que ha reduït partides com la de personal, ja que la Generalitat ha rebaixat sous de treballadors i treballadores que presten els diferents serveis.
 

Compartir

Noticies relacionades

Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...
L'Alberg Centre Esplai del Prat

divendres, 27 març, 2020 - 12:00

Activat un allotjament d'urgència per a persones sense llar al Prat durant la crisi pel coronavirus

L’Ajuntament del Prat ha articulat una solució d’urgència per garantir l...