Esteu aquí

Ajudes econòmiques al sector turístic per mitigar els efectes del tancament d’allotjaments

La suspensió d’obertura al públic, que afectaria a diversos establiments del Prat, es va declarar el passat 19 de març com a part de les mesures de contenció del COVID-19

L'Alberg Centre Esplai del Prat

L'Alberg Centre Esplai del Prat

divendres, 27 març, 2020 - 10:15

El Ministeri de Sanitat va declarar el passat 19 de març la suspensió d’obertura al públic dels establiments d’allotjament turístic. Aquesta mesura forma part de les accions empreses pel Govern després que es decretés l’estat d’alarma arran de la crisi sanitària causada per la Covid-19.

La concentració de persones en establiments com hotels o hostals, on s’han de compartir determinats espais comuns, implica un increment del risc de contagi. Així, per tal de protegir la salut i la seguretat de la ciutadania i contenir l’avenç del virus, s’atura l’activitat dels allotjaments turístics de curta durada i dels càmpings, mentre que els de llarga durada poden restar oberts només en el cas que ja hi hagi persones allotjades de manera estable i de temporada.

Per pal·liar els efectes que aquesta mesura pot tenir en les empreses del sector, el Govern ha impulsat una sèrie d’ajudes, que es poden consultar aquí. D’altra banda, la Generalitat de Catalunya ha habilitat una web dirigida als professionals per facilitar informació d’interès i actualitzada sobre tot allò relacionat amb el COVID-19 que afecti el sector turístic català.

Compartir

Noticies relacionades

30è concurs fotogràfic Delta del Llobregat

dimecres, 13 octubre, 2021 - 11:45

Últimes setmanes per participar al 30è Concurs Delta del Llobregat

Es poden enviar fotografies fins al 31 d’octubre
Tall camí Marina

divendres, 24 setembre, 2021 - 08:15

Tall al camí de la Marina

Es tracta d’un dels accessos més habituals per arribar als Espais Naturals...
Avió Monocoque, al Centre Cultural Aeronàutic

dimecres, 22 setembre, 2021 - 13:30

Reobre al públic l’exposició ‘100 anys d’aviació’ al Centre Cultural Aeronàutic del Prat

Es pot visitar cada dissabte i diumenge a partir d’aquest mes de setembre