Esteu aquí

Activitat per a joves amb motiu del Dia de la Mediació

Al Prat se celebrarà amb un teatre-fòrum per a joves sobre gestió de conflictes

Servei municipal de mediació del Prat, a les Cases d'en Puig.

dijous, 16 gener, 2020 - 13:15

El dia 21 de gener se celebra el Dia de la Mediació, una bona oportunitat per compartir amb la ciutadania que la mediació, a través del diàleg, és la millor manera per gestionar els conflictes de la vida quotidiana. 

Per tal de commemorar aquest dia, el proper 22 de gener a les 18 h es durà a terme un teatre-fòrum sobre la gestió de conflictes. Aquesta activitat es realitzarà al Centre Cívic Palmira Domènech i està destinada a els i les joves de la ciutat, dintre del marc de les “Tardes Joves”.

El Prat, pioner en mediació

Els Serveis de Mediació Municipal del Prat han estat pioners i referents per a la resta de municipis de Catalunya i d’Espanya i compten amb més de 20 anys d’experiència. Un llarg recorregut que ha contribuït a facilitar la convivència dins del municipi. 

El Servei de Mediació pot intervenir en qualsevol situació de malentès i desavinença que afecti a la convivència quotidiana. Amb l’ajuda de l’equip de mediadores, s’ofereix un espai neutral i confidencial a les parts implicades, on poder treballar per la millora de la situació existent. La mediació és voluntària i és un servei gratuït. 

Més informació

El Servei de Mediació del Prat s'ubica a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) i s'hi pot contactar presencialment, a través del tel. 93 379 0050 (ext. 5600) o del correu mediacio@elprat.cat


 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 10 maig, 2021 - 11:45

Comencen les activitats per commemorar el Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones

Es realitzaran una desena d’activitats en format virtual i presencial

divendres, 7 maig, 2021 - 11:30

El Prat commemora el Dia Internacional contra la LTGBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar...