Esteu aquí

Activitat per a joves amb motiu del Dia de la Mediació

Al Prat se celebrarà amb un teatre-fòrum per a joves sobre gestió de conflictes

Servei municipal de mediació del Prat, a les Cases d'en Puig.

dijous, 16 gener, 2020 - 13:15

El dia 21 de gener se celebra el Dia de la Mediació, una bona oportunitat per compartir amb la ciutadania que la mediació, a través del diàleg, és la millor manera per gestionar els conflictes de la vida quotidiana. 

Per tal de commemorar aquest dia, el proper 22 de gener a les 18 h es durà a terme un teatre-fòrum sobre la gestió de conflictes. Aquesta activitat es realitzarà al Centre Cívic Palmira Domènech i està destinada a els i les joves de la ciutat, dintre del marc de les “Tardes Joves”.

El Prat, pioner en mediació

Els Serveis de Mediació Municipal del Prat han estat pioners i referents per a la resta de municipis de Catalunya i d’Espanya i compten amb més de 20 anys d’experiència. Un llarg recorregut que ha contribuït a facilitar la convivència dins del municipi. 

El Servei de Mediació pot intervenir en qualsevol situació de malentès i desavinença que afecti a la convivència quotidiana. Amb l’ajuda de l’equip de mediadores, s’ofereix un espai neutral i confidencial a les parts implicades, on poder treballar per la millora de la situació existent. La mediació és voluntària i és un servei gratuït. 

Més informació

El Servei de Mediació del Prat s'ubica a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4) i s'hi pot contactar presencialment, a través del tel. 93 379 0050 (ext. 5600) o del correu mediacio@elprat.cat


 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 21 febrer, 2020 - 08:15

La Jornada d'Orientació Acadèmica i Professional, el 27 de febrer

S'adreça a tot l'alumnat de 2n de batxillerat de la ciutat

dijous, 20 febrer, 2020 - 13:30

L'emergència climàtica és el tema central del Carnaval de Sant Cosme

La rua del barri es fa divendres al matí

dimecres, 19 febrer, 2020 - 11:15

Racó tecnològic / Connecta Jove a Jardins de la Pau

Activitat que forma part del projecte comú #Jardigital. El racó tecnològic és espai d'aprenentatge, descoberta i pràctica sobre les noves tecnologies. Aquest espai es dinamitza des de la dinamització de gent gran del Centre Cívic, així com amb la col·laboració dels voluntaris del Programa de Gent Gran. A l'inici del 2020, aquesta activitat ha estat substituida temporalment per la participació del Centre Cívic ...