Esteu aquí

Acte en memòria de les víctimes pratenques del coronavirus

El camp de futbol de l'CEM Estruch acollirà, el 27 de juny, una commemoració ciutadana de les persones del Prat que han mort durant la pandèmia

dilluns, 31 maig, 2021 - 10:00

L'Ajuntament del Prat ha organitzat per al diumenge 27 de juny l'acte de ciutat en record dels i les pratenques víctimes de la covid-19 i en agraïment a tota la comunitat per tenir cura de la ciutat i la seva gent, que va haver de ser suspès l'estiu passat, justament per culpa de la pandèmia.

Acte obert a tota la ciutadania

L'acte, obert a tota la ciutadania però amb aforament limitat, tindrà lloc a partir de les 19 h al camp de futbol de l'CEM Estruch (entrada a partir de les 18 h per l'avinguda del Pare Andreu de Palma, 9). 
Les famílies o amistats de persones mortes per covid-19 al Prat poden reservar plaça posant-se en contacte amb Protocol de l'Ajuntament, a través del telèfon 933.790.050, extensió 5144, o del correu electrònic protocol@elprat.cat.

Més de 170 defuncions

Fins a finals d'aquest mes de maig i des de l'inici de la pandèmia han mort un total de 172 pratencs i pratenques víctimes de la covid-19, una malaltia que han contret més de 5.000 persones a la nostra ciutat.

Les defuncions s'han donat majoritàriament en persones d'edat avançada -amb especial incidència en les residències de gent gran a l'inici de la pandemia- o amb patologies prèvies. Afortunadament, gràcies al procés de vacunació, fa diverses setmanes que no mor cap persona del Prat per covid-19. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 15 octubre, 2021 - 13:30

L’estudi sobre la comunitat llatinoamericana del Prat entra a la seva fase final

El passat mes de juliol el programa municipal de Nova Ciutadania de les Cases d’en Puig va iniciar una ...

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Obre La Botiga del Prat, on les persones que reben ajuda alimentària són alhora cogestores del projecte

A més de les vies de subministrament d’aliments tradicionals, es proveeix de...

divendres, 15 octubre, 2021 - 08:30

Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Taula rodona amb la col·laboració de l'Institut Català d'Oncologia (ICO), AVV...