Esteu aquí

Acte de promoció del nou circuit de parkour del municipi

Un espai d'entrenament per als amants del parkour impulsat pels pressupostos participatius

Fotografía de Jordi Darder

dijous, 1 febrer, 2024 - 11:15

El Prat de Llobregat marca una fita en la promoció de l'activitat física i l'expressió urbana amb el nou Parkour Park, ubicat al Parc de la Ribera del Riu. Aquest nou espai, creat gràcies als pressupostos participatius, representa un entorn pensat per a l'entrenament i la diversió dels amants del parkour, oferint una infraestructura adaptada per a tots els nivells d'habilitat.

El Parkour Park, construït amb la col·laboració de la comunitat local, està dissenyat per afavorir la pràctica d'aquesta disciplina en un entorn urbà. Amb diverses zones de pràctica que ofereixen desafiaments variats, el parc disposa d'estructures específicament dissenyades per al parkour, com barres i superfícies adaptades per a salts i acrobàcies, fent-lo ideal per a principiants i experts.

A més de ser un punt de trobada per als amants del parkour, el circuit no només promou l'activitat física sinó també es converteix en un lloc de reunió per a la comunitat local interessada en aquesta forma d'expressió i moviment urbà.

Acte de promoció

L'acte de promoció del Parkour Park, que tindrà lloc el 10 de febrer de 10 a 14 h, inclourà tallers de diferents nivells, impartits per OurPark. Els participants tindran l'oportunitat de gaudir de la pràctica lliure en les zones més avançades, acompanyada d'exhibicions per part d'experts en la pràctica esportiva.

Nova zona de cal·listènia, també disponible per a la ciutadania

A més de l'espai de parkour, ja es pot fer ús de l’àrea d’entrenament dels Jardins d’Andalusia per a la pràctica de la cal·listènia. Compta amb 12 elements per realitzar exercici: barres horitzontals altes i anelles, barra vertical i horitzontal baixa, paret sueca i premsa de cames i pit, entre altres. Es tracta també d’un projecte aprovat a la darrera edició dels pressupostos participatius (2020-2023) arran d’una iniciativa d’un grup de joves de la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 22 abril, 2024 - 14:15

Clou el projecte que ha renovat les persianes del barri de Sant Cosme

El projecte es va iniciar al maig de l’any 2023, amb la pintada de 8...

divendres, 19 abril, 2024 - 13:00

L’alumnat de 4t d’ESO fa un tastet dels cicles formatius de grau mitjà

Alumnat de nou instituts de secundària visita els instituts d’FP de la ciutat...