Esteu aquí

9a edició del programa Accelera el Creixement, adreçat a Pimes

El programa és una iniciativa de la Diputació de Barcelona i de la patronal PIMEC, i es marca com a finalitat adaptar els negocis a la nova realitat

dimarts, 2 juny, 2020 - 12:15

S'ha presentat la novena edició del Programa Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb potencial de creixement i consolidació promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC i, en el qual l' Àrea de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament del Prat participa com a agent referent del teixit empresarial del territori.

Davant les dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 comporta per a les empreses del territori; el programa s’ha reorientat i adaptat a ajudar a les Pime a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat: revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptades al nou context, així com una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

Les 447 empreses que han participat en les vuit edicions anteriors que ja s’han dut a terme, han mostrat la seva satisfacció per estar dins el programa.

El programa s'adreça a empreses de la demarcació de Barcelona i se’n farà una selecció de només 50. En cas de què la vostra empresa sigui seleccionada tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts. El cost real del programa està valorat en 5.500 euros per empresa, tot i això, al estar subvencionat i l’empresa només ha de pagar 500 euros + IVA. El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 6 de juliol de 2020. Podeu trobar més informació i inscriure-us al programa aquí.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 21 octubre, 2020 - 08:45

L'alcalde Mijoler aborda amb responsables de bars i restaurants del Prat la situació del sector

L'Ajuntament fa mesos que està prenent mesures per recolzar el comerç local,...

divendres, 16 octubre, 2020 - 14:30

Tornen les reduccions d'aforament i els controls d'accés als mercats Municipal, de Pagès i setmanal

Les botigues a l'abast han d’avançar el tancament a les 21 h

dimarts, 13 octubre, 2020 - 12:00

Alumnes de 2n d’Administració de l’Institut Les Salines participen en dos seminaris sobre creació d’empreses

Aquests seminaris són un dels serveis que ofereix l'Àrea de Desenvolupament...