Esteu aquí

750 infants sahrauís arribaran al Prat a principis de juliol

Deu d'ells passaran l'estiu amb famílies acollidores a la ciutat.

dimarts, 17 juny, 2008 - 15:45

Prop de 750 infants sahrauís arribaran entre els dies 2 i 4 de juliol a l'aeroport del Prat procedents dels camps de refugiats de Tinduf, a Algèria. Enguany, famílies del Prat acolliran a 10 infants, dos més que l’any passat. La resta es distribuiran entre les famílies acollidores arreu de Catalunya.

Durant els dos mesos que s’estaran al Prat, els infants faran diverses activitats als casals i equipaments esportius de la ciutat.

L'acollida dels infants que arriben al Prat és possible gràcies a un treball de coordinació conjunta entre el Front Polisario, personal tècnic de l'Ajuntament, l'equip directiu de l'IES Ribera Baixa (centre receptor de tots els infants i de primera acollida) i les persones membres de l'entitat El Prat amb el Sàhara. Aquest any, per primera vegada, es compta amb un grup de joves de l'IES Ribera Baixa que col·laboren voluntàriament.

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...
Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...