dimecres, 4 novembre, 2020 - 17:30

Potser esteu tots a casa pensant: “què passa amb el #4Raons?” Ho recordeu? Aquell projecte de La Capsa a on fusionàvem grups de música amb el talent de la ciutat per a crear concerts que fossin més que concerts? Doncs, no, no hem parat!

En l’edició que esperàvem fer al març la banda rumbera “Los Hijos del Trueno“ va començar a treballar algunes cançons amb L’Orquestra de Barri,  un espai comunitari de pràctica musical, resident al Centre Cívic Sant Jordi -Ribera Baixa. El #4Raons de primavera havia de celebrar-se la setmana següent, però es va suspendre pel primer confinament. Mesos després, ara a l’octubre, vam decidir reprendre les trobades i programar el que seria el primer vermut festiu del #4Raons (ara en edició de tardor) el 8 de novembre. Peeeeerò, de nou, li tornem a veure les orelles al confinament i per tant, tornem a anul·lar.

Aquesta notícia, per tant, vol mostrar l’agraïment a L’Orquestra de Barri i a la gent del Centre Cívic Sant Jordi- Ribera Baixa, així com a Los Hijos del Trueno i dir-vos que això no s’anul·la, sinó que ens veiem a la mínima que puguem!

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:30

Quatre experts del sector educatiu i cultural reflexionen sobre l’aposta municipal IntersECCions

Aprofundeixen sobre l’exercici dels drets culturals, la connexió de l’escola...

dimecres, 27 octubre, 2021 - 10:00

La Percussió com a eina d'inclusió a L'Escola d'Arts en Viu

El grup de percussió inclusiva recupera la seva activitat al 100%

dilluns, 25 octubre, 2021 - 09:00

Prospecció arqueològica a l’aparcament entre l’Església de Sant Pere i Sant Pau i l’Ajuntament

La intervenció es durà a terme el proper dimarts 26, de 8 a 20 h