Esteu aquí

L'Orquestra de Barri

música barri

T’agrada la música? Doncs t’estem esperant! Al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa comença l’Orquestra de Barri. Un projecte comunitari i intergeneracional, on gaudir de la pràctica musical en grup. No cal tenir coneixements previs, ja que tothom pot fer música o sumar-s’hi amb les seves aportacions. Si tens un instrument i el saps tocar, no dubtis en portar-lo!

L’Orquestra de Barri és un lloc on créixer de manera personal i col·lectiva, on interaccionar i conviure entre el veïnat, esdevenint una eina per a la transformació social través de cultura.

Aquesta és una iniciativa nascuda del treball compartit entre el Centre Cívic, l’Escola d’Arts en Viu, el Pla d’Actuació de Sant Cosme, Serveis Socials i persones del territori (entre molts altres).

Comencem el 2 d’octubre i ens trobareu tots els dimecres de 18 a 19 h. a la Sala Gran del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa.

Ja estan obertes les inscripcions! Si vols apuntar-te o més informació pots coneixe'ns directament al centre o contactar amb amb porcela@elprat.cat. 

  • Accessible