Esteu aquí

4 Ojos, realitat virtual a la propera Linkatarda!

El proper dissabte 18 de gener a les 17 h, podreu gaudir de la proposta del videojoc amb realitat virtual "4 Ojos", oferta pel col•lectiu Playabit.

dijous, 9 gener, 2020 - 18:30

Al gener, arriba la segona activitat de les Linkatardes al Centre Cívic Jardins de la Pau!

El proper dissabte 18 de gener a les 17 h, podreu gaudir de la proposta del videojoc amb realitat virtual "4 Ojos",  oferta pel col•lectiu Playabit.

L’activitat consisteix en un videojoc experimental en el qual els jugadors necessitaran posar-se ulleres especials per a interactuar amb els diferents nivells i comunicar-se entre ells buscant solucionar puzles que estan dividits en dos colors, on cada jugador mitjançant les ulleres només pot apreciar un.

"4 Ojos" busca trencar amb paradigmes associats als videojocs individualistes plantejant escenaris en els quals la col•laboració i l'experimentació física, visual i espacial juguen un paper primordial. Així doncs incorpora i uneix noves i velles tecnologies en aquest peça per a aconseguir dividir una mateixa realitat en diferents punts de vista, exagerant així la necessitat d'establir una comunicació recíproca per a solucionar una sèrie d'obstacles que, individualment, no són solucionables.

Les Linkatardes! agafen el relleu a la anterior Linkafesta amb la voluntat de convertir aquest espai en sessions més especialitzades i connectades amb el territori i les famílies. Consisteixen en sessions d'activitats i jocs tecnològics, repartides en tardes de dissabte, i dirigides per a tots els públics, principalment el familiar.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 13 juliol, 2020 - 09:30

El projecte Auxiliars de conversa s’acomiada fins al curs vinent

Les comunitats educatives i culturals han mantingut l'activitat des de casa
opera_la_boheme_2012

dimecres, 8 juliol, 2020 - 12:00

El Cèntric reprèn algunes activitats presencials

La projecció a la fresca de l’òpera "La Bohème" és la primera proposta...

dimarts, 7 juliol, 2020 - 12:00

Les propostes culturals presencials tornen a Jardins de la Pau

El centre cívic recupera l’atenció presencial i acollirà diverses activitats...