Esteu aquí

Linkatardes Activitat Familiar: 4 Ojos, per Playabit

Arriben les Linka-Tardes! Seguint la tradició de la Linkafesta, reconvertim la nostra jornada tecnològica en tardes familiars on podràs gaudir en familia de les millors activitats i espectacles digitals de franc. Segueix les Linka-Tardes i no t'en perdis cap!

Videojoc experimental en el qual els jugadors necessitaran posar-se ulleres especials per a interactuar amb els diferents nivells i comunicar-se entre ells buscant solucionar puzles que estan dividits en dos colors, on cada jugador mitjançant les ulleres només pot apreciar un.

Buscant trencar amb paradigmes associats als videojocs individualistes plantegem escenaris en els quals la col·laboració i l'experimentació física, visual i espacial juguen un paper primordial. Així doncs incorporem unim noves i velles tecnologies en aquest peça per a aconseguir dividir una mateixa realitat en diferents punts de vista, exagerant així la necessitat d'establir una comunicació recíproca per a solucionar una sèrie d'obstacles que, individualment, no són solucionables.

Activitats relacionades

Club de lectura Enjardinades

Tipus: Lectura
Quan: 09/02/2023 de 17:00 a 18:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

Tardes Joves a Jardins

Tipus: Proposta
Quan: 10/02/2023 de 17:30 a 19:30 h
On: Centre Cívic Jardins de la Pau

KIT: Stop Motion!

Tipus: Proposta
Quan: 11/02/2023 de 10:30 a 12:30 h
On: Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa

Inscripcions Obertes