Esteu aquí

33 joves participen en camps de treball a les zones naturals del Prat

Per primer cop des de fa ja alguns estius, durant el mes de juliol s'han fet camps de treball al nostre municipi.

dijous, 3 agost, 2006 - 10:45

El primer camp de treball, realitzat del 27 de juny al 10 de juliol, va comptar amb 11 joves de 15 a 17 anys de tot Catalunya, que van dedicar de forma voluntària tots els seus matins a fer tasques de neteja de la platja del Prat i a la pineda de Can Camins, col·laborant en l'arranjament dels entorns de l'estany de Cal Tet i fent el seguiment de les caixes-niu de Ca l'Arana i Can Camins.

En el segon camp de treball, fet del 18 al 31 de juliol, han participat  22 joves majors d'edat procedents de països de tot el món. Aquests joves, a més donar continuïtat a totes les tasques iniciades pel primer grup, han incorporat altres feines, com la restauració de l'aula de natura de la Reserva del Remolar-Filipines i la identificació i eliminació de vegetació invasora de la platja del Prat i de la reserva del Remolar.

Tots aquest joves han estat allotjats a l'Escola del Parc, cedida durant aquest mes per l'equip docent de l'escola i el Departament d'Educació de l'Ajuntament.

La direcció i seguiment de les tasques han anat a càrrec de l'equip tècnic del Consorci per a la Gestió i Conservació dels Espais Naturals del Delta del Llobregat i pel Departament de Medi Ambient de l'Ajuntament.

L'organització del camp, equip de monitors i cuinera, així com el material necessari per la seva realització, ha estat desenvolupat per la Fundació Catalana de l'Esplai.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 abril, 2020 - 09:45

Prat Espais assessora i intermedia entre propietaris i llogaters per la crisi pel coronavirus

L'Ajuntament fa una crida als propietaris a actuar amb responsabilitat social...

dimecres, 1 abril, 2020 - 09:00

El metro i el bus seran gratuïts del 2 al 9 d'abril

Des de l'1 d'abril, les línies PR2 i PR3 deixen de funcionar i la PR1 n...
Residència de gent gran

dimarts, 31 març, 2020 - 10:15

L'alcalde demana que la UME faci tasques de desinfecció a la residència de gent gran Onze de Setembre

Lluís Mijoler trasllada a la Delegada del Govern espanyol a Catalunya la...