Esteu aquí

25 persones assisteixen a la represa de les trobades "Parla amb l'alcalde"

La reunió s'ha celebrat al Centre Cívic Jardins de la Pau

La reunió es va celebrar, amb totes les mesures de seguretat sanitària, a l'interior del centre cívic per raons meteorològiques

divendres, 14 maig, 2021 - 14:15

Les trobades periòdiques de Lluís Mijoler amb el veïnat de les diverses zones de la ciutat van quedar suspeses arran de la irrupció de la pandèmia. Ara, amb una situació més normalitzada, les sessions del "Parla amb l'alcalde" s'han reprès. Ahir dijous, al Centre Cívic Jardins de la Pau es van aplegar 25 persones per parlar amb Mijoler. 

La trobada, prevista a l'exterior de l'equipament, es va fer finalment a l'interior per raons climatològiques. Va ser un debat molt animat, en el qual es van poder contrastar idees, propostes i observacions sobre temes com la millora de la mobilitat a la ciutat, la instauració de zones blaves per garantir l'aparcament a les persones que acudeixen als CAP en cotxe, la represa de les activitats cíviques i culturals coincidint amb la millora del context sanitari, les remodelacions previstes de la plaça 17 de setembre, Estany de Sant Maurici i el passeig Ramon Codina, l'estratègia de reconstrucció "Ara més que mai, el Prat", el manteniment i neteja de l'espai públic, l'impuls del vehicle elèctric i el desplegament de l'estratègia contra l'emergència climàtica, o el desenvolupament dels equipaments previstos a l'ARE de l'eixample Sud, entre d'altres.

Alcaldia oberta

El "Parla amb l'alcalde" forma part de l'alcaldia oberta, un programa municipal que no ha deixat de funcionar en cap moment, a través de la secció "Pregunta-li a l'alcalde" a l'espai Contrasenyes d'El Prat Ràdio, i a través de la posada en marxa del nou canal del videoblog de l'alcalde. Ara es reforça amb la represa de les trobades presencials, que se celebraran seguint totes les mesures de seguretat sanitària, garantint les distàncies, i amb inscripció prèvia via protocol@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

Diada Nacional de Catalunya 2021. Discurs de l'alcalde Lluís Mijoler

dilluns, 13 setembre, 2021 - 10:30

Lluís Mijoler: "És al Prat on el nostre país dirimeix i decidirà com aborda el repte de l’emergència climàtica"

"Defensar el Delta del Llobregat és la forma pratenca de defensar el planeta"...

dilluns, 2 agost, 2021 - 09:30

L’Ajuntament és l’administració millor valorada per la ciutadania del Prat, amb una puntuació mitjana del 6,85

La valoració de l’Ajuntament del Prat supera la de la Generalitat de...

dijous, 29 juliol, 2021 - 11:15

La Policia local troba una persona gran del Prat desapareguda amb el sistema de geolocalització de l’APP de seguretat ciutadana

Amb el suport de l’APP, els agents van trobar el dimarts 20 de juliol un veí...