Esteu aquí

25 persones assisteixen a la represa de les trobades "Parla amb l'alcalde"

La reunió s'ha celebrat al Centre Cívic Jardins de la Pau

La reunió es va celebrar, amb totes les mesures de seguretat sanitària, a l'interior del centre cívic per raons meteorològiques

divendres, 14 maig, 2021 - 14:15

Les trobades periòdiques de Lluís Mijoler amb el veïnat de les diverses zones de la ciutat van quedar suspeses arran de la irrupció de la pandèmia. Ara, amb una situació més normalitzada, les sessions del "Parla amb l'alcalde" s'han reprès. Ahir dijous, al Centre Cívic Jardins de la Pau es van aplegar 25 persones per parlar amb Mijoler. 

La trobada, prevista a l'exterior de l'equipament, es va fer finalment a l'interior per raons climatològiques. Va ser un debat molt animat, en el qual es van poder contrastar idees, propostes i observacions sobre temes com la millora de la mobilitat a la ciutat, la instauració de zones blaves per garantir l'aparcament a les persones que acudeixen als CAP en cotxe, la represa de les activitats cíviques i culturals coincidint amb la millora del context sanitari, les remodelacions previstes de la plaça 17 de setembre, Estany de Sant Maurici i el passeig Ramon Codina, l'estratègia de reconstrucció "Ara més que mai, el Prat", el manteniment i neteja de l'espai públic, l'impuls del vehicle elèctric i el desplegament de l'estratègia contra l'emergència climàtica, o el desenvolupament dels equipaments previstos a l'ARE de l'eixample Sud, entre d'altres.

Alcaldia oberta

El "Parla amb l'alcalde" forma part de l'alcaldia oberta, un programa municipal que no ha deixat de funcionar en cap moment, a través de la secció "Pregunta-li a l'alcalde" a l'espai Contrasenyes d'El Prat Ràdio, i a través de la posada en marxa del nou canal del videoblog de l'alcalde. Ara es reforça amb la represa de les trobades presencials, que se celebraran seguint totes les mesures de seguretat sanitària, garantint les distàncies, i amb inscripció prèvia via protocol@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 16 novembre, 2022 - 09:30

La Generalitat obre període de consulta prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret de vacunació obligatòria contra la ràbia

Hi ha la possibilitat de participar fins el 12 de desembre de 2022, a través...
Mapa Energia

dimecres, 19 octubre, 2022 - 14:00

El Mapa de l’Energia rep el Premi Espai de Connexió

La Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents (RECI) reconeix amb aquesta...
Qualitat de l'aire

dimarts, 18 octubre, 2022 - 09:45

L’Ajuntament del Prat posa en marxa un projecte innovador per al monitoratge de la qualitat de l’aire

Es generarà un gran volum de dades que seran analitzades aplicant...