Alcaldia oberta

Impulsar un govern obert comença per impulsar una alcaldia que també ho sigui, d’oberta. Per això, durant aquest mandat estem desenvolupant diverses propostes innovadores amb un objectiu comú: obrir nous canals que permetin apropar el dia a dia de l’acció de govern a la ciutadania i crear espais d’interacció, debat i reflexió sobre el futur de la ciutat colze a colze amb el veïnat.

Ho fem a través de la ràdio pública, en la secció “Pregunta-li a l’alcalde” del programa Contrasenyes. Ho fem -quan el context sanitari ho permet- a les trobades “Parla amb l’alcalde”. I ho fem, també, a les xarxes socials i a través del meu videoblog.

En aquest espai podeu consultar les entrades en aquest videobloc i les qüestions que hem tractat a la ràdio. També podeu fer arribar les vostres consultes i us podeu informar sobre les properes trobades de Parla amb l’alcalde.

Cada mes, al programa Contrassenyes, el director del Prat Ràdio entrevista l'alcalde sobre l’actualitat del nostre municipi. Lluís Mijoler respon les queixes, consultes, i propostes que fa arribar la ciutadania a través del correu electrònic, les xarxes socials o whatsapp. En el següent enllaç, pots recuperar i escoltar les consultes de la ciutadania que ja han rebut resposta, que queden publicades al web de la ràdio pública. I si vols fer arribar la teva, de consulta, pots fer-ho clicant a un dels canals que trobes aquí sota.

                                                         L'alcalde respon al programa Contrasenyes

 

 

 

I tu, què en penses? Creiem en una alcaldia oberta, que s’asseu amb la ciutadania, l’escolta i reflexiona amb ella sobre el Prat i els seus reptes en àmbits com l’esport, la cultura, l’economia, la vida associativa... Per això, et convidem a parlar sobre ells amb l’alcalde, Lluís Mijoler. Sense ordre del dia, sense barreres, sense tabús.

En aquests enllaços podeu consultar les trobades anteriors: 

Bona assistència a la primera trobada #parlaamblalcalde

Segona sessió de Parla amb l'Alcalde, a la Palmira i zones del voltant