Alcaldia oberta

Impulsar un govern obert comença per impulsar una alcaldia que també ho sigui, d’oberta. Per això, durant aquest mandat estem desenvolupant diverses propostes innovadores amb un objectiu comú: obrir nous canals que permetin apropar el dia a dia de l’acció de govern a la ciutadania i crear espais d’interacció, debat i reflexió sobre el futur de la ciutat colze a colze amb el veïnat.

Ho fem a través de la ràdio pública, en la secció “Pregunta-li a l’alcalde” del programa Contrasenyes. Ho fem, quan el context sanitari ho permet, a les trobades “Parla amb l’alcalde”. I ho fem, també, a les xarxes socials i a través del meu videoblog setmanal.

En aquest espai podeu consultar les entrades en aquest videobloc i les qüestions que hem tractat a la ràdio. També podeu fer arribar les vostres consultes i us podeu informar sobre les properes trobades de Parla amb l’alcalde.

Cada mes, al programa Contrassenyes, el director del Prat Ràdio entrevista l'alcalde sobre l’actualitat del nostre municipi. Lluís Mijoler respon les queixes, consultes, i propostes que fa arribar la ciutadania a través del correu electrònic, les xarxes socials o whatsapp. En el següent enllaç, pots recuperar i escoltar les consultes de la ciutadania que ja han rebut resposta, que queden publicades al web de la ràdio pública. I si vols fer arribar la teva, de consulta, pots fer-ho clicant a un dels canals que trobes aquí sota.

                                                         L'alcalde respon al programa Contrasenyes

 

 

 

alcalde_pregunta.png
Torna el "Parla amb l'alcaldia", un dels projectes de l'alcaldia oberta, davant de la millora del context sanitari i la possibilitat de reprendre els actes presencials (durant la pandèmia, s'han seguit mantenint altres projectes no presencials de l'alcaldia oberta, com el Pregunta-li a l'alcalde, i se n'han obert de nous, com el videoblog). Això sí, i atès que encara estem en pandèmia, l'aforament és limitat i cal garantir la distància de seguretat i la resta de mesures de prevenció, amb reserva prèvia a protocol@elprat.cat o trucant a protocol. La propera trobada del Parla amb l'alcalde reprendrà el cicle de visites a tots els Centres Cívics de la ciutat, que ja s'havia iniciat i que l'esclat de la covid va aturar. Serà als Jardins de la Pau, a les 19h de la tarda, el 13 de maig.

En aquests enllaços podeu consultar les trobades anteriors: 

Bona assistència a la primera trobada #parlaamblalcalde

Segona sessió de Parla amb l'Alcalde, a la Palmira i zones del voltant