Esteu aquí

15 de març, Dia muncial del consumidor, amb exposició al Prat

La mostra "Consum In - La nostra força" es pot veure al centre comercial Splau

dijous, 15 març, 2012 - 08:00

Avui 15 de març se celebra el Dia mundial del consumidor, una data que vol cridar l'atenció sobre la necessitat de fer un consum responsable.

En aquesta línia, l'Agència Catalana del Consum ha organitzat l'exposició itinerant "Consum In - La nostra força", que aquest mes de març ha recalat al centre comercial Splau de la nostra ciutat. La regidora de Salut Pública i Consum, Ana Isabel Fernández, en va fer la presentació la setmana passada.

Mitjançant fotografies, gràfics i vídeos, l'exposició detalla de forma molt atractiva consells pràctics de com actuar davant els conflictes relacionats amb la telefonia i Internet, el transport aeri o el consum energètic. També explica com reclamar i les diferents vies per fer-ho. De forma molt esquemàtica es pot veure on ens hem d'adreçar i els diferents organismes de consum responsables de vetllar pels drets de les persones consumidores i usuàries.

Compartir

Noticies relacionades

Oficina Integral d'Atenció Social 2

dimarts, 7 juliol, 2020 - 13:00

L’Oficina Integral d’Atenció Social del Prat, que va obrir a mitjans de maig per l’emergència de la Covid19, ha atès prop de 2.100 persones

L’Oficina Integral d’Atenció Social (OIAS) del Prat ja ha atès 2.090 persones...

dilluns, 6 juliol, 2020 - 13:45

Nou protocol de tramitació per a la celebració d’actes a la ciutat

Des del dia 1 de maig 2020 s’ha iniciat un nou protocol de tramitació d’autoritzacions de l’ocupació de la via pública per celebrar quals...

divendres, 3 juliol, 2020 - 14:30

La qualitat de l'aigua de la platja és excel·lent per al bany, segons la darrera analítica

L'Ajuntament ha establert a la platja totes les mesures necessàries per...