Esteu aquí

El Pota Blava ja és finalista del concurs El plat favorit dels catalans

L'altre producte finalista amb IGP és l'avellana de Reus

dijous, 9 novembre, 2017 - 11:45

El concurs El plat favorit dels catalans, organitzat per la revista Cuina, ja té finalistes. Són, d'una banda, el confit de Pota Blava, moniato, prunes i vermut Tarrida, i de l'altra les mandonguilles de peus de porc i avellana de Reus amb sípia. 

Fins el 19 de novembre es podrà votar per Internet. 

Aquest concurs premiarà el millor plat elaborat amb productes de qualitat catalans reconeguts amb els segells de DOP (Denominació d'Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida). A la primera edició, el 2016, va guanyar l'escudella i carn d'olla.

El concurs ha aplegat 22 cuiners que han defensat un plat proposat per ells. En el cas del Pota Blava, l’escollida per la revista Cuina ha estat la xef Susana Aragón. La comissió del premi la formen el cuiner i presentador de televisió Marc Ribas, Pep Palau (director gastronòmic del Fòrum Gastronòmic) i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina. 

Ametller Orígens, un dels patrocinadors, cuinarà els dos plats que arribin a la final i el públic els podrà comprar a les seves botigues per tastar-los i votar quin li agrada més.

Compartir

Noticies relacionades

Quinto Tapa Blanes

dimecres, 17 octubre, 2018 - 09:30

La plaça de Blanes es converteix en una parada més del QuintoTapa

Les receptes tradicionals de productors i criadors amplien l'oferta...
Carrabiners

dimecres, 17 octubre, 2018 - 09:15

L’aturada de les obres de la dessalinitzadora allarga el tancament de l’accés a Carrabiners i Semàfor

Les obres de reparació de la canonada d'impulsió de la dessalinitzadora metropolitana...

dimecres, 10 octubre, 2018 - 09:30

Nova edició de la ruta gastronòmica Quinto Tapa, de l'11 d'octubre a l'1 de novembre

Enguany hi participen 32 bars i restaurants del Prat i altres de l'Hospitalet...