Esteu aquí

El Pota Blava ja és finalista del concurs El plat favorit dels catalans

L'altre producte finalista amb IGP és l'avellana de Reus

dijous, 9 novembre, 2017 - 11:45

El concurs El plat favorit dels catalans, organitzat per la revista Cuina, ja té finalistes. Són, d'una banda, el confit de Pota Blava, moniato, prunes i vermut Tarrida, i de l'altra les mandonguilles de peus de porc i avellana de Reus amb sípia. 

Fins el 19 de novembre es podrà votar per Internet. 

Aquest concurs premiarà el millor plat elaborat amb productes de qualitat catalans reconeguts amb els segells de DOP (Denominació d'Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida). A la primera edició, el 2016, va guanyar l'escudella i carn d'olla.

El concurs ha aplegat 22 cuiners que han defensat un plat proposat per ells. En el cas del Pota Blava, l’escollida per la revista Cuina ha estat la xef Susana Aragón. La comissió del premi la formen el cuiner i presentador de televisió Marc Ribas, Pep Palau (director gastronòmic del Fòrum Gastronòmic) i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina. 

Ametller Orígens, un dels patrocinadors, cuinarà els dos plats que arribin a la final i el públic els podrà comprar a les seves botigues per tastar-los i votar quin li agrada més.

Compartir

Noticies relacionades

Caxofa Prat al camp

dilluns, 15 gener, 2018 - 12:30

La Carxofa Prat, molt televisiva coincidint amb l’inici del seu millor moment als camps

Els programes ‘Aquí la tierra’ i ‘Cuines’ visiten el Parc Agrari per mostrar...

dijous, 11 gener, 2018 - 08:15

Llaurat de finques agrícoles municipals per afavorir la biodiversitat

L'actuació també redueix la presència d'espècies faunístiques nocives per als...
Cranc blau

dimecres, 10 gener, 2018 - 14:15

El cranc blau americà, nou habitant dels espais naturals del Prat

És una espècie invasora, molt apreciada per la seva qualitat gastronòmica