Esteu aquí

El Pota Blava ja és finalista del concurs El plat favorit dels catalans

L'altre producte finalista amb IGP és l'avellana de Reus

dijous, 9 novembre, 2017 - 11:45

El concurs El plat favorit dels catalans, organitzat per la revista Cuina, ja té finalistes. Són, d'una banda, el confit de Pota Blava, moniato, prunes i vermut Tarrida, i de l'altra les mandonguilles de peus de porc i avellana de Reus amb sípia. 

Fins el 19 de novembre es podrà votar per Internet. 

Aquest concurs premiarà el millor plat elaborat amb productes de qualitat catalans reconeguts amb els segells de DOP (Denominació d'Origen Protegida) i IGP (Indicació Geogràfica Protegida). A la primera edició, el 2016, va guanyar l'escudella i carn d'olla.

El concurs ha aplegat 22 cuiners que han defensat un plat proposat per ells. En el cas del Pota Blava, l’escollida per la revista Cuina ha estat la xef Susana Aragón. La comissió del premi la formen el cuiner i presentador de televisió Marc Ribas, Pep Palau (director gastronòmic del Fòrum Gastronòmic) i Josep Sucarrats, director de la revista Cuina. 

Ametller Orígens, un dels patrocinadors, cuinarà els dos plats que arribin a la final i el públic els podrà comprar a les seves botigues per tastar-los i votar quin li agrada més.

Compartir

Noticies relacionades

platja.jpg

divendres, 20 juliol, 2018 - 13:00

Les analítiques segueixen indicant que l'aigua de la platja és excel·lent per al bany

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) continua fent les analítiques periòdiques de l'aigua de la...
Mercat pagès estiu

dijous, 12 juliol, 2018 - 13:30

Fruites i verdures d’estiu omplen de color el Mercat de Pagès

L'estiu és la temporada més productiva
Platja del Prat

divendres, 6 juliol, 2018 - 12:00

Tenir cura de la platja, una responsabilitat compartida

Dimarts vinent es fa una xerrada sobre com afecten al mar els residus plàstics