Tornem a gaudir del Prat!


Tags: #opinió

Novembre 2021

Aquest octubre passat he signat un dels decrets que més ganes tenia de poder signar: després d’un any i mig de pandèmia, l’evolució de les xifres de contagis ha permès rebaixar, tant al Prat com a tot Catalunya, l’estat d’alarma d’emergència a alerta. El final de la pandèmia comença a dibuixar-se i això és gràcies a la ciència i a la solidaritat de totes aquelles persones que, cuidant-nos, cuidem la comunitat, seguint les normes de seguretat sanitària i vacunant-nos.

Aquesta evolució ens permet, com diu la portada d’aquesta revista inspirant-se en aquell lema forjat per qui va ser molt més que un entrenador de futbol, sortir i disfrutar. Us animem a sortir, sols i soles o en grup, a fer activitat física, a apropar-vos a alguna de les moltes entitats esportives de la ciutat. I a gaudir-ne, dels espais naturals, els poliesportius, les piscines, les pistes de petanca, de vòleibol, de bàsquet, l’skatepark... o alguna de les moltes activitats esportives programades per a tots els públics.

La pandèmia ens va robar moltes coses i ens ha dificultat la vida ciutadana. Ara és hora que la nostra ciutat recuperi el pols. I per ajudar que així sigui, llancem aquesta campanya de promoció de l’esport, que se suma a la programació cultural que vam llançar a l’estiu i que ens va permetre anar-nos retrobant en places i carrers de la mà de la cultura. També a les activitats per a gent jove amb què mirem de facilitar-los el restabliment de vincles després de tant de temps de confinament. O l’esforç que l’àrea municipal d’Acció Social està fent per vetllar pel benestar emocional de les persones en aquests mesos tan complicats que hem passat.

La campanya se suma, en definitiva, a tot l’esforç que tants serveis municipals, entitats i gent de la ciutat està fent perquè, ara més que mai, tornem a gaudir del Prat. Perquè, ara més que mai,tornem a fer del nostre lloc al món la ciutat activa, vibrant, enxarxada i vital que ens agrada ser.

 

Lluís Mijoler
L'alcalde